hyundai club
CARtaUA - сервис поиска АЗС, СТО, шиномонтажа, автомоек на карте Украины

Вернуться   Хюндай - Украинский автоклуб HYUNDAI > Модельный ряд > Другие марки авто

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 11:50   #1
Сергійович
Пользователь

Дополнительная информация
По умолчанию Hyundai Ioniq 5

Я думаю, що ця модель варта окремої теми. Хоча я розумію, що таких автівок в Україні не дуже багато, але це й спонукало мене до створення спільноти, де можно обговорити всі радощі та біди(якщо такі є) цього цікавого авто. Будь ласка, підтримайте, пишіть про свій досвід, свої питання, будемо разом їх вирішувати
Сергійович вне форума   Ответить с цитированием

Доброжелатель

Скажи форуму спасибо :))
Старый Вчера, 12:17   #2
Сергійович
Пользователь

Дополнительная информация

Одразу напишу про своє питання, яке мене хвилює. Маючи VIN код авто Ioniq 5 я не зміг знайти інтернет-ресурсу, де я міг би ознайомитися з повною комплектацією. Зв'язувався з Хюндай Мотор Україна-спочатку телефоном на гарячу лінію 0 800 507 555 - там глухо, молодий хлопець сказав, що нічим не може допомогти. Порадив написати на ел.пошту info@hyundai.com.ua. Я вже 4 дні чекаю від них хоч підтвердження про отримання - глухо.
Також, на самому сайті є форма зворотнього зв'язку - заповнив, два дня поки що немає відповіді.
Знаю про професійний ресурс Hyundai Global Service Way (GSW), яка містить детальну інформацію про комплектацію автомобіля, включаючи коди опцій, дату виробництва та інші специфікації. Але на цьому ресурсі нічого не доступно без оплати доступу по часу: https://prnt.sc/TI9qjm8wpk5K
Може моє повідомлення прочитає хтось з праціників професійної сфери, який має доступ до даної системи, то я буду вдячний за допомогу.
Сергійович вне форума   Ответить с цитированием
Ответ

Метки
ioniq 5