|
Регистрация | Правила | Пользователи | Социальные группы | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#51 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#52 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#53 |
![]()
получил! НО на архиве пароль! а какой?
|
|
![]() |
![]() |
#54 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#55 | |||||||||||||||||||||||
![]()
В донецкой области... |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#56 |
![]()
Вот ещё один пример письмеца, написанного от имени жены.
Прокурору Донецької області Державному раднику юстиції 3 класу Ударцову Ю.В. від __________________ ________________р.н. м. Маріуполь, __________________ Стосовно постанови №АН 242090 від 14.04.2009р. інспектора ДПС ВДАІ м. Волоноваха рядового міліції Стаценко В.В. З А Я В А 1. Постанова про адміністративне правопорушення №АН 242090 від 14.04.2009р. була знайдена мною у поштовій скрині, як простий лист, 29 травня 2009р. Стосовно зазначеної постанови, у порядку ч.2 ст.14-1 КУпАП, я проінформувала належним чином (рекомендованим листом) начальника ВДАІ в м. Волноваха Донецької обл., про те, що у вказаний у постанові час, у вказаному місці, я зазначеним автомобілем (Nissan Note держ.№АН0001II) не керувала. Я, дійсно, є власницею зазначеного автомобіля, проте сама даним транспортним засобом не керую. Зазначений транспортний засіб був переданий ________________ 19__ р.н., на підставі довіреності ВКІ №______ від _________р., реєстраційний №______, виданої приватним нотаріусом Шпарагою С.С. У зазначений у постанові час, я автомобілем не керувала, так як _____________________________________ і фізично не могла керувати зазначеним в постанові автомобілем. Хто саме в цей час знаходився за кермом, в зазначеному в постанові транспортному засобі у зазначений момент, мені невідомо. 2. При складанні та відправленні мені постанови №АН 242090 від 14.04.2009р. інспектором ДПС ВДАІ в м. Волноваха, рядовим міліції Стаценко В.В. був допущений ряд порушень чинного законодавства, а саме: 2.1 Порушивши: - ст. 285 КУпАП; - абз. 6 ст.258 КУпАП; - п.п. 2.12 «Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення», затверджену наказом МВС №185 від 22.02.2001р.; - п.п. 5.2 «Інструкціі з організації провадження та діловодства у справах про адміністративні порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху», затверджену наказом МВС №1217 від 22.10.2003р. (діяла до 24.04.2009р.) Зазначена постанова була направлена мені інспектором ДПС 29 квітня 2009р., тобто через шістнадцять днів (а не протягом трьох днів) з дня винесення даної постанови, що підтверджується датою прийняття до відправки на поштовому штемпелі Волноваського ЦПЗ. Своїми діями, інспектор ДПС ВДАІ в м. Волноваха Стаценко В.В., порушив мої конституційні права на захист та оскарження даної постанови в порядку, передбаченому КУпАП. 2.2. В постанову №АН 242090 від 14.04.2009р., інспектор ДПС ВДАІ в м. Волноваха Стаценко В.В., вніс завідомо неправдиві відомості, що копія даної постанови направлена мені 14.04.2009р., хоча з поштового штемпеля на конверті видно, що постанова відправлена 29.04.09р. Це свідчить про фальсифікацію даного документа з боку інспектора ДПС та його цілковиту недбалість. 2.3. До постанови інспектор ДПС ВДАІ в м. Волноваха Стаценко В.В. додав сповіщення, що для розгляду, вчиненого ніби то мною порушення, мені потрібно з'явитись 14.05.09р. у ВДАІ м.Маріуполя, хоча сам вже виніс постанову і наклав штраф. Це свідчить про його цілковите незнання чинного законодавства та нормативних актів, якими він повинен користуватися при виконанні службових обов’язків. Враховуючи вищевикладене в пункті 1, прошу Вас, у порядку ст..290 КУпАП, внести протест на постанову №АН 242090 від 14.04.2009р., винесену щодо мене інспектором ДПС ВДАІ в м. Волноваха рядовим міліції Стаценко В.В. Враховуючи вищевикладене в п.п. 2.1, 2.2. та 2.3., прошу Вас: - Поставити питання про рівень знань та службову придатність інспектора ДПС ВДАІ в м. Волноваха рядового міліціі Стаценко В.В. - Притягнути до дисциплінарної відповідальності інспектора ДПС ВДАІ в м. Волноваха рядового міліціі Стаценко В.В. - Порушити кримінальні справи проти інспектора ДПС ВДАІ в м. Волноваха Стаценко В.В., в діях якого вбачаються ознаки злочинів, передбачені ст. 374 КК України «Порушення права на захист», ст.366 КК України «Службове підроблення», ст.367 КК України «Службова недбалість». - Сповістити мене, як зацікавлену особу, про результати розгляду цього листа та результати перевірки моєї заяви. Додатки: 1. Копія постанови №АН 242090 від 14.04.2009р. 2. Копія сповіщення. 3. Копія поштового конверта з штемпелем Волноваського ЦПЗ. 4. Копія довіреності. З повагою, «2» червня 2009р. _______________________ |
|
![]() |
![]() |
#58 |
![]()
А вот как они сами в Киеве ездят...
http://censor.net.ua/go/offer--ResourceID--124235 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |