13.04.2011, 15:48 | #1 |
Пенный очиститель кондиционера
Кто пользовался?
Купил stepup с трубкой, сделал все по инструкции, теперь уже неделю не могу салон проветрить, подванивает средством и какой то гадостью, хотя раньше только при отключении кондера запах был. |
|
|
|
13.04.2011, 18:29 | #2 |
Re: Пенный очиститель кондиционера
я пользовался жидким (см. фото), так как начал пованивать кондер
уже год прошел - все супер никаких побочных запахов и прочих неприятностей за пенный даже не слышал |
|
14.04.2011, 17:54 | #3 |
Я пользовал пенный (покупал в Польше), сделал всё по инструкции... очень много процедур типа включить, выключить, побрызгать... там в конце нужно открыть все окна и кондёр на 4-ую передачу, вот только не помню, при максимальной жаре или холоде на 10 мин... и всё! эффект достигнут, последствий никаких!!! |
|
20.06.2011, 17:03 | #4 |
Пінні очищувачі - це на 2 тижня запаху в салоні і все. Якщо хочеш позбутися не приємного запаху - тоді треба робити антибектеріальну хімічну чистку. Таке робить апарат фірми "Вінс". Там хімія дорога, но результат фантастичний
|
|
20.06.2011, 18:10 | #5 | |||||||||||||||||||||||
читай пост 39 - больше года уже и ничего не воняет после одной обработкиhttp://hyundai-club.com.ua/showthrea...t=16706&page=2 |
||||||||||||||||||||||||
25.06.2011, 09:31 | #6 |
2Vovochka
Використовував придбаний мною в Польщі Робив обробку піною в жовтні минулоо року, запах почав знову зявлятися в травні цього року, але я напевно замало піни дав, так як боявся перестаратися... на наступних вихідних повторю, так як залишилось ще орієнтовно 3/4 флакона... |
|
25.06.2011, 22:27 | #7 |
Хлопці досить вже боротися із фізичнім явищем під назвою конденсат. В любому випадку він буде присутній у випарникові. Я вирішив для себе проблему звичайним фізичним методом: після користування кондиціонером приблизно за дві-три хвилини до прибуття в місце призначення( з роботи до дому) відкриваю вікна, вимакаю кондєй і вмикаю пічку на максимум, через 30 секунд в середнє положення, потім через 30 секунд в крайнє холодне, потім знову через 30 секунд на гаряче тощо. Даний метод мене позбавляв цього неприємного запаху буквально з другої процедури. Не секрет, що присутність кондесату буде спричинювати появлення бактерій, які починають видавати неприємні запахи. Я не маю на меті когось відмовляти від профілактики системи вентиляціїї, а хотів би порадити не витрачати марно кошти в міжсезоння.
|
|
25.06.2011, 22:37 | #8 |
|
|
03.07.2011, 12:47 | #9 | |||||||||||||||||||||||
в американских мазда сх-9 сделана задержка. но она ещё завязана с каким-то датчиком влажности испарителя. потому как если кондицонером мало пользовался не включается. |
||||||||||||||||||||||||