08.05.2009, 10:24 | #1 |
Збільшити кліренс
Доброго дня!
Власне можливо хтось щось пробував (підкладки під пружини або інше...) Прошу поділитись досвідом, люба інформація вітається |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
10.05.2009, 01:17 | #4 |
Re: Збільшити кліренс
Simple_point, як писав Klassik любе авто можна підняти проставками (погіршуєтся стійкість авто, зліт з гарантії, можливі проблеми з страховою при ДТП). Є ще варіант з пружинами підвищеної жорсткості + "твердіші" амортизатори (набагато дорожче проте ніяких проблем).
Проте, якщо проблема лише в тому, що при загрузці "авто сідає на пузо" - рішення просте, необхідно в пружини всередину вставити резинові прокладки (не дають скластися одному витку, проблем немає). |
|
14.05.2009, 16:06 | #6 |
Проблема виникла при поїдках в передмісті на нашому бездоріжжі - часто захист піддона черкає - неприємно ...
|
|
14.05.2009, 16:21 | #7 |
Ну тогда я думаю, что устанока проставок решит проблему. Может управляемость немного и пострадает, но машина при этом не стнет жостче.
|
|
27.08.2009, 14:29 | #8 |
интересный вопрос, я, как и автор вопроса, жду может кто отпишет свой опыт по повышению клиренса непосредственно на GETZ, возможные варианты подъема клиренса знаю, но экспериментировать на новой машине опасаюсь. интересует конкретика.
|
|
14.04.2011, 17:21 | #10 |
|
|
Cказали cпасибо: |