28.05.2009, 10:31 | #1 |
Клубна символіка на Хмельниччині
Про наклейки/футболки/кепки, їх замовлення, доставку багато велося мови у Бесідці, флуді та й в спецгілці основного форуму постійні оновлення. А як щодо справ у нас на Хмельниччині? Ніби з наклейками більш/менш. Переважно дякуючи Славкові. А от як щодо інших аксесуарів? Я би, наприклад, ще хотів замовити клубну футболку з каптуриком... Та й інші думаю не відмовилися б... Звичайно все це можна було б зробити тут але ж виникають певні проблеми із доставкою/поштучним замовленням. Раніше, наскільки я розумію, був Мутант-рятівник, але він наразі десь пропав. Пропоную в цій темі вирішувати питання коллективного замовлення, роздач та обговорення фірмових атрибутів Хюндай клубу у нашому регіоні.
До речі, в кого які пропозиції по варіанту логотипу для Хмельниччини? Є ідеї? Я може ввечері засяду за Корел і щось спробую наваяти... Заодно і пальші порозминаю і згадаю як Корел встановлюється |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
28.05.2009, 14:03 | #2 |
Re: Клубна символіка на Хмельниччині
Предлагаю Богдана Хмельницкого скрестить со значком Хюндай)))) |
|
28.05.2009, 15:28 | #4 |
Тоже поддерживаю.... Взял бы себе кепку и минимум 2 футболки.....
Мож у нас кто есть, кто б занялся этим делом? (Купил футболки с кепками и где-то нашил на них эмблему), а сожженный бензин и трату времени поделили бы на общее количество футболок.... |
|
28.05.2009, 21:16 | #5 |
Наверно надо Мутанта както вытягивать, я бы тоже заказал футболку.
|
|
29.05.2009, 09:55 | #7 |
конь со значком хюнгдайа - креативна.
а вообще за символику города берут то чем гордятся или чем знамениты, жалко шо у нашего базара ет герба |
|
29.05.2009, 09:57 | #8 |
|
|
29.05.2009, 17:55 | #9 |
|
|
31.05.2009, 10:58 | #10 |
Я тоже за футболку и кепку))