10.07.2008, 00:35 | #1 |
Клуб путешественников
Вернулись 1.07. с Кавказа, Сочи-Адлер, отдохнули супер.Были на Красной Поляне, где Олимпиада будет проходить.От Кавказких гор в восторге, Крым не попадает, снег на вершинах и высота около 3 км. Были в горах целый день-словами не передать.На море вода +22-24, жары не было +26-28, в общем все для отдыха, правда по сравнению с Крымом дороговато.Я теперь понимаю почему они прутся к нам в Крым.
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
10.07.2008, 13:17 | #2 |
Ответ: Курилка
Я неделю назад с Крыма вернулся. Будучи в Керчи поехал по достопримечательностям. Выйдя с музея на стоянке только я был с украинскими номерами, а так все россияне. У жены спросил мы хоть в россию не заехали? По ЖПС ехали может заблукали. |
|
09.11.2008, 15:12 | #5 |
Ответ: поездка на выходных в г.Миргород
Ты как на разведку мотался. а Толик всех фаловал вроде в Диканьку.
|
|
10.11.2008, 14:02 | #8 |
|
|
10.11.2008, 14:22 | #9 | |||||||||||||||||||||||
Вже продовжую... На фото мої "покатушки" в с. Суботово (див. 5-ти гривневу купюру) родове гніздо Б. Хмельницького. З відвідуванням Ільїнської церкви та історичної памятки "Три криниці" Приблизно 90 км. в один бік. Музей війск стратегічних ракет (м. Першотравенськ) Фото мало так як я більш користюсь відео. На черзі Диканька. Хто зі мною? |
||||||||||||||||||||||||
30.11.2008, 15:30 | #10 |
Доброго всім дня.
В суботу (29 листопада) ми відвідали містечко Диканька. Під час Північної війни, перед Полтавською битвою, в цьому селищі був розташований штаб Мазепи. Штаб шведів в сусідньому селі. Побували біля Троїцької церкви (в той день вона була зачинена, не було прихожан)обмежились обходом навколо. За переказами саме в цій церкві гоголівський коваль Вакула малював біса. Побудована церква в 1780 року майже в центрі Диканьки. На околиці містечка Тріумфальна арка, збудована як парадний в’їзд до садиби Кочубеїв, на честь приїзду в Диканьку імператора Олександра I в 1820 році. А так же залишки маєтку Кочубеїв, де збудовані Миколаївська церква, дзвіниця та парк. В тому парку збереглось кілька дубів віком понад 300 років… Нічого так собі, було цікаво. На шляхах була якась тиша, гайці не численні, та і ті сонні. Влетів в якесь село на швидкості понад 100 км... бачу з права на узбіччі «синєоке» авто… Поруч гаєць спокійно дивиться на мене розмовляючи по мобільному. Мабуть цікава розмова була що навіть не ворухнувся. Лишив державну казну кілька сотень грн. |
|
|