17.03.2011, 15:35 | #1 |
Езда без Номеров
Кто знает можно ли ездить без номеров если в справке-счет написанно "Транзитные номера не выдавались" ?? многие говорят что нельзя. должны быть красные, а говорят что можно 10 дней. короче не понятно. езжу без номеров вообще, постыГАИ проезжаю пока не останавливали. стремно.
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
17.03.2011, 18:08 | #2 | |||||||||||||||||||
Re: Езда без Номеров
Нельзя.
|
||||||||||||||||||||
17.03.2011, 23:31 | #3 |
Сейчас в МРЭО напряженка с номерами и Гайцы это знают поэтому наверно и не тормозят ( как вариант ).
P.S по закону если у вас куплено авто ( автосалон или другим способом приобрели ) то да только 10 дней дают на оформление со дня покупки |
|
18.03.2011, 18:38 | #4 |
Сегодня утромна Отечественной остановили меня, инспектор сразу спросил где номера. а я ему справку в нос, он - ага значит не выдавались. а права ваши? сверил все и отпустил хотя ткнул пальцем в надпись н обороте справки "Керування ТЗ без номерного знаку "ТРАНЗИТ" забороняэться" и сказал типа "поразмысли". я завел ТЗ и уехал... т.е. ниче не сделали
|
|
18.03.2011, 19:06 | #5 |
можно я проехал с такой записью с харькова через днепр в кировоград тормозили но всегда уезжал без проблем и денег
|
|
19.03.2011, 00:16 | #6 |
Кстати немного не по теме но все таки
Проверка наличия номеров, вод. свидетельств на сайте ГАИ Відсьогодні на Інтернет-сайті Державтоінспекції України можна знайти оперативну інформацію щодо наявності у МРЕВ ДАІ номерних знаків для автомобілів, бланків водійських посвідчень та талонів техогляду. Як повідомили в ДГЗ МВС України, ці дані будуть оновлюватися щоденно. «З метою припинення зловживань, МВС запроваджує прозору схему роботи підрозділів МРЕВ», - зазначають в ДГЗ. Якщо на сайті розміщена інформація про наявність такої продукції, а у підрозділі стверджують, що вона відсутня, ДАІ просить звертатися із відповідною скаргою до керівництва МРЕВ міста, області та Департаменту Державтоінспекції МВС України ( Наявність спеціальної продукції в реєстраційно-екзаменаційних підрозділах Державтоінспекції ). В разі неналежного реагування на звернення та скарги громадян до недобросовісних працівників міліції будуть застосовуватись жорсткі заходи реагування. я так и представляю, как в мрео все испугаются, когда человек на фразу: - у нас закончились бланки; ответит: - я в инете смотрел, у вас они есть |
|