17.07.2009, 00:24 | #1 |
Пошкодження авто.
Привіт. Не повірете , но сьогодні перший раз спинили гаїшники ) , зловили на візир !!! Я дійсно почав відмазуватись , але він вдруг замітив , що в мене передній бампер вдарений (бордюр) і почав складати акт , про затримання авто в наслідок ДТП і обгрунтовував тим , що в мене не було справки про причину пошкодження. Грозився штраф майданчиком до виячнення причини пошкодження бампера .
Питання в тому , чи дійсно він мав право забрати авто на штраф майданчик ? І бажано статю , хто знає!!! |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
17.07.2009, 00:44 | #2 |
Re: Пошкодження авто.
думаю, просто развод на деньги, в ПДД не сказано, что у вас при себе должны быть справки о ДТП... а задержать могли только в том случае, если тех состояние авто не соответствовало ПДД п.31. и то по этому пункту можно продолжать движение с включеной аварийкой до места постоянной дослокации авто или до места ремонта... на крайняк вызвать эвакуатор, чтобы отъехать на 1 км от поста
|
|
17.07.2009, 00:47 | #3 |
Я тож так думав , але гроші не брав)
Я тіп йому кажу , де я пошкодив бампер , а він мені каже , що може я тількищо збив бабку і в тік з місця пригоди ))) І шо тут йому казати ? |
|
17.07.2009, 01:37 | #4 |
может заскучал на посту, решил размяться или потренероваться
а вобще, чем закончилось? кстати, на будущее: пдд п.2.11 3-й абзац "У разі коли під час дорожньо-транспортної пригоди пошкоджено лише застраховані транспортні засоби та немає загиблих і травмованих, допускається оформлення відповідних матеріалів представником страхової організації без участі працівника підрозділу Державтоінспекції за згодою учасників пригоди. " |
|
17.07.2009, 18:48 | #5 |
Закінчилось все добре) , ми з ним поговорили і він виявився доброю людиною і все замнялось). І сказав мені , щоб я знав на майбутнє , що якшо людина виходить з машини (коли її спинили) , то таким образом вона проявляє повагу до інспектора і обстановка не накалюється!!!
|
|
17.07.2009, 20:08 | #6 |
треба було одразу сказати йому, що таких поців мають стріляти без попередження як скажених собак (с). я б дочекався до закінчення складання протоколу, а потім по повній программі зі скаргами, судами і т.д. |
|
17.07.2009, 20:51 | #7 |
ну він там щось писав в протоколі , я так і не прочитав , він його спалив )))
|
|
18.07.2009, 03:03 | #8 | |||||||||||||||||||||||
То он тебя на понт брал, мне бы было смешно дождаться чего он там напишет и самому там дописать кое чего... Я никогда кстати из авто не выхожу, и всегда все нормально заканчивалось. Один раз правда давно по неопытности вышел и сел к ним в машину, так они мне такое протоколище там настрочили и сказали чтоб я теперь выбирал как лучше мне поступить..., я выбрал и взял копию протокола, и все оказалось нормально - никаких повесток или штрафов не пришло... |
||||||||||||||||||||||||
18.07.2009, 15:43 | #9 |
|
|
22.07.2009, 23:15 | #10 |
Він мені навіть гривню дав ))) . На память....
|
|