Скажи форуму спасибо :))
|
|
02.04.2010, 12:23 | #2 | |||||||||||||||||||||||
Re: А хто знає цю резину?
шины явно малазийского производства ибо нашёл только тут:ComfortContact - 1 есть опасность не найти другого такого по- рисунку очень напоминают летние шины Continental Eco Contact CP |
||||||||||||||||||||||||
-- Шутите! -- сказала Эллочка нежно.-- Это мексиканский тушкан. Многие скажут, что крот не птица, но если дать по рылу ногой, он, сука, летит! Потому что природа - волшебная сила. (с) В. Галыгин ...а я ведь я и в Цари записаться могу! -Кто тут последний в Цари?! -никого???! ...тогда - я первым буду! ...Карету мне!!! Карету!!!! |
||||||||||||||||||||||||
02.04.2010, 21:39 | #3 |
Та я знаю що Малазія-там завод Континенталя.
Вчора в Києві забрали останній комплект. Мені з Харкова везуть. Божаться що тиха і на мокрій дорозі добре себе веде. Ну і довше ходить як Нокіа. Та і ціна невелика як для Континенталя- по 1200 гр за колесо,плюс безкоштовний шиномонтаж. |
|
03.04.2010, 12:03 | #4 |
|
|
-- Шутите! -- сказала Эллочка нежно.-- Это мексиканский тушкан. Многие скажут, что крот не птица, но если дать по рылу ногой, он, сука, летит! Потому что природа - волшебная сила. (с) В. Галыгин ...а я ведь я и в Цари записаться могу! -Кто тут последний в Цари?! -никого???! ...тогда - я первым буду! ...Карету мне!!! Карету!!!! |
|
03.04.2010, 13:33 | #5 |
|
|
03.04.2010, 14:19 | #6 |
[QUOTE=ИГОРЬОК;388692],выбор моделей - огромен.
QUOTE] Не так всё просто, размер 235/60 Р16 достаточно редкий на сегодняшний день, и как правило приходится покупать то что есть (из хороших брэндов), а не то что, увидел и подобрал в интернете |
|
03.04.2010, 14:36 | #7 | |||||||||||||||||||||||
Я запитав ДО того як замовив. Так що претензій не треба. Запитав,бо мало про неї інформації мав. "Чисто шосейна резина"-формулювання обтічне і нічого не говорить. Мене цікавило-шумність,жорсткість,аквапланування,ціна ,скільки зношується,і.т.ін. Якщо не знаєш,то для чого пишеш? Я запитав в надії що хтось уже експлуатував,чи може щось подібне знає. Бо в інеті відгуків немає,або такі-один каже супер,а другий-гавно.Просто і без подробностей. От і все. Зараз купив і поставив. Перші враження-дуже тиха і приємна. Дійсно комфорт. Потім відпишусь як себе веде. Спеціально в пісок і болото не лізу-восновному по місту і по трасі. Рідко коли попадаю на сільські дороги. Тому думаю ,що резина агресивна,чіпка,та що для раллі по бездоріжжю мені не потрібна-лише буде солярку жерти літрів по два лишніх.І шуміти як трактор. |
||||||||||||||||||||||||
03.04.2010, 14:42 | #8 |
[QUOTE=Мышастый Роман;388702]
А я якраз в інтернеті вивчаю досконально,а потім купую. Бо на базарах і в магазинах "втюхують" те що у них є. Причому кожен лає колеса сусіда. Просто жах. А ці я знайшов після довгого вибору і порад. Для очистки совісті запитав у рідного клубу. Клуб для того і зроблений щоб допомагати один одному і порадами в тому числі. Тепер у мене стоять такі колеса-я дам повну оцінку і напишу. До речі зимові у мене Данлоп граундтрек-чудо. ПиСи.Може кому цікаво-у них там є ще такі колеса тільки 215х60х16. І ціни понижче ніж у інших.Шиномонтаж безкоштовний,лише за грузки взяли 50 гр. т. 044 540 99 22 |
|
03.04.2010, 15:59 | #9 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Выложи результаты ,которые нашел
Очень жаль ,что ты до сих пор не знаеш, что это означает! |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Последний раз редактировалось ИГОРЬОК; 03.04.2010 в 16:06. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
03.04.2010, 20:13 | #10 |
|
|