26.03.2010, 22:18 | #1 |
CRDI трескотня под капотом
Всем доброго времени суток.Прошу отнестись с пониманием,пару месяцев назад пересел с бензина на дизель(matrix).Машина радует,но есть вопрос.При разгоне скорости ,на 5 передаче ,под капотом с левой стороны слышен неприятный звук от двигателя ,как будто "штаны" секут,но не штаны это точно.Как то с надрывом работает.Стараюсь позже переключаться с 4 на 5 ,90-95 км/ч.Помогите советом.
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
28.03.2010, 00:27 | #4 |
Re: CRDI трескотня под капотом
може шо відкручене? провір всі кріплення, типу фільтра воздушного, бачка омивача, охолоджуючої рідини, а може в тебе дрожить підставка капоту?? я так зрозумів шо то через вібрацію мотору, коли потужності не хватає.. я в себе такого не замічав.. а ти впевнений шо то під капотом?? то може де в панелі?? в мене є звук, але я знаю шо то проводка в панелі товче об бластик, бо то сталося після того як магнітофона чіпали.. нема часу розібрати і закріпити...
Щось пригадую похожі звуки, такі як ти кажеш, але то було від холоду.. і дійсно звук похожий був, а раз камінець залетів туди де щітка кріпится і товк об пластик... провір все добре.... п.с чия в тебе зборка машини?? |
|
28.03.2010, 07:12 | #5 |
машина новая. купил месяц назад. сборка турецкая. не понимаю. что там может быть. ладно. спа сибо за советы. буду смотреть
|
|
28.03.2010, 11:16 | #7 |
я поставив піонер 700БТ, він в мене з попередньої машини... на сеервісі не моглм встановити ))) то просто відмітку поставили шо ніби самі встановили.. .проблема в тому шо там нема шахти, тобто місця де мала б кріпитися стандартна шахта мафона.. але на іншому сервісі встановили гарненько. п.с. до речі 2діновий щоб встановити треба з розпорки відрізати одне кріплення, яке тримає ззаду 1діновий магнітофон... якості звуку рідної акустики хватає.. і ше одна порада.. купи перехідник хюндай-єврофішка для магнітофона, бо на сервісі навіть не знають що таке існує ))) а коштує 50 грн і нічого різати не треба )))
п.с. ти з якого міста?? п.сс. в мене також турок! |
|
28.03.2010, 12:37 | #8 |
спасибо за полезные советы. хочу поставить 2 диновый. но не хочу ставить у официалов.дорого. пройду первое то и снимусь с гарантии. яиз Севастополя
|
|