05.07.2019, 20:31 | #1 |
Муфта включения полного привода
Подскажите ,чистка и мойка муфты поможет при проблеме дергання заднего привода.При наборе,сбросе скорости идет как будто какое то подклинивание и рывки со стороны задней балки.
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
06.07.2019, 21:15 | #2 |
Проблеми з підклинюванням муфти П/П зазвичай проявляються в поворотах ,як що спостерігається пробуксовка або штовханина на прямій то це швидше Акпп (як що в тебе автомат , доповни профіль доречі!) Може також чудити АВС таке теж буває
|
|
07.07.2019, 15:57 | #3 |
У мене автомат.Підклинюванням муфти П/П зазвичай проявляються в поворотах,але бува чути і по прямій при зміні швидкості.З чого починати,та що робити????
|
|
07.07.2019, 19:26 | #4 |
Найпростіше зняти кардан і власне саму муфту бо просте відключення живлення муфти не вплине на неї як що вона заклинена, прокатайся без кардану і муфти ,як що проблема зникне то це однозначно муфта ! її потрібно розібрати промити замінити мастило як що звісно фрикціони не згоріли. Я робив профілактику відразу як купив свою в 2017 р (я брав Б/В 2011 рв ) все зробив сам там немає нічого складного для людини яка має хоч якесь уявлення про механізми редуктори кпп і таке інше . Єдине що я зробив на СТО це зняв коробку ,бо самому вдома на ямі це ще той гемор!! Тож забрав її додому, сам розколов її (зняв колокол) замінив фільтр ,замінив "бублика" (гідротрансформатор) замінив ущільнення насоса і сальник первинного валу і віддав коробку знову на СТО результатом більше чим задоволений все працює відмінно. Як що проблема залишиться то це АКПП але і це не саме страшне там всередині відкручуються болти головної шестерні і це спричиняє неконтрольоване замикання пакета фрикціонів, також може бути проблема і в самих фрикціонах ,коробки ремонтують в Києві ціни не надто великі як що звісно причини поломки не значні....
|
|
Творіть добро! принаймні спробуйте...... Последний раз редактировалось КОЛЕСИК; 09.07.2019 в 19:49. |
|
Cказали cпасибо: | Nikas (14.07.2019) |
08.07.2019, 21:35 | #5 |
Дякую.Сьогодні виключив ESP,але проїхав не багато кілометрів 20,штовханини не було,може просто збіг а може.....
|
|
28.07.2019, 22:51 | #9 |
Подскажите,возможно отсоеденить кардан,и кататся только на передке.Это не на что не повлияет??? Или снять предохранитель на муфту??? Докатался уже до того что при повороте на право заднее правое колесо идет юзом,клинет.Хер его знает чт о делать...
|
|
29.07.2019, 07:35 | #10 |
Звісно ,що можна!! тільки я б ще і муфту зняв!! бо впевнений на майже 100 відсотків ,що вона в тебе заклинена ! Я іздив без кардана і муфти майже два тижні і нічого все в нормі. за цей час я замінив хрестовину на кардані і перебрав муфту та замінив у ній мастило! Картер (куди вставляється муфта) тимчасово закрив фанеркою ,можна і куском целофану обмотати аби туди не потрапляв бруд.
|
|