19.12.2009, 12:22 | #1 |
Дороги нашего города.
Фа-фа одноклубники!!! І до нас докотилась, повна жо… Пару годин по ділам рулив по місту, жодного снігоочисника. Мабуть для них це не сніг. З’явились перші проблемні авто і це з ранку а що до вечора буде. Не знаю якого виїздити на дороги якщо на першому ж світлофорі не може з міста рушить.
Тушкан іспит пройшов, рулить лялечка. Краще тільки олені. Що буде на вечір, коли буду додому їхати? |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
19.12.2009, 13:25 | #2 |
Re: Дороги нашего города.
В четвер був у вас,тоді в Кременчуку снігу більше було, аніж в Києві. Поки доїхав-тут таке саме. Можеш не хвилюватися- у нас така сама тьотя женя на вулицях і мерин нічого не робить, видно в космосі скоро потепління аделаджа обіцяє....
|
|
20.12.2009, 20:06 | #3 |
Шо тут сказать, полный привод при такой погоде самое оно!!! Я сегодня в лес поехал на прогулку воздухом подышать, фотки выложку в соответствующей ветке и когда ехал обратно, то сыпал снег и похож был на крупу. Выйдя 20 минут назад на улицу офигел. Идет реально ливень. Машина вся в ледяной корке. Успел прокатиться по снежку в лесочке.
Будьте осторожны!!! Вчера в час ночи по ул. Ленина грейдер дороги чистил. Днем нет никакого смысла. Машины припаркованы... |
|
20.12.2009, 20:14 | #4 | |||||||||||||||||||||||
Я помилився. Що на мене чогось особливого і не було, сніг весело почався але вчасно зупинився, якраз по вінця. А от сьогодні, тільки що виглянув на двір… Не позаздрю тому хто зараз в дорозі, -4С і йде дощ. Так що жо… буде завтра. Взагалі то вже почалась. |
||||||||||||||||||||||||
20.12.2009, 20:17 | #5 |
|
|
20.12.2009, 20:23 | #6 |
Толя, а шо за будочка у тебя во дворе? |
|
21.12.2009, 11:34 | #7 | |||||||||||||||||||||||
В пятницу был в Киеве и готов точно сказать, что в четверг у нас снега было гораздо меньше Чистильщиков встречал лишь по трассе. |
||||||||||||||||||||||||
21.12.2009, 13:01 | #8 |
Якщо вірити прогнозам метеоурологів до кінця тижня страждання скінчаться. Весна йде…
http://www.gismeteo.ua/city/daily/4968/2/ |
|
21.12.2009, 14:15 | #9 |
«20 декабря в 5-53 утра на перекрестке улиц Октябрьской и 29 сентября произошло ДТП. Там столкнулись грузовик и легковой автомобиль. В результате аварии легковик загорелся. Водитель легковушки с места происшествия скрылся.»
http://www.telegraf.in.ua/accidents/...sto_15176.html За вогнегасником побіг… …А трохи далі, по руху, перехрестя Жовтневої з Радянською. (хто ці назви давав) Щось схоже на «прокляте місце» На перший погляд нічого складного, видимість достатня, по Жовтневій рух односторонній і тим паче, аварії дуже часті. Єдине, що може заважати, це зупинка маршрутного таксі перед перехрестям по вул. Жовтнева. Бусики заважають обзору другого ряду Жовтневої для машин їдучих по вул. Радянська в сторону вул. Леніна. І тому майже завжди «після обіймів» влітають в стіну будинку дитячої поліклініки. Час закривати клініку бетонною стіною або пам’ятник Леніна, з площі, туди перенести. Хоч якась користь буде з того товариша. Я вже давно, по можливості, минаю це перехрестя, і всім рекомендую. |
|
07.01.2010, 14:52 | #10 |
Доброго всім дня! Потеплішало… На наших дорогах сходять «авто-підсніжники» На паливо «нашкріб» а на «шарові» не вистачило. Стережіться!!! ТаЗи виїхали.
|
|
|