04.07.2021, 11:32 | #1 |
Рулевая колонка
Всем привет,
стук в рулевой колонке. Подскажите, есть возможность поменять крестовину и какая подходит? |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
05.07.2021, 10:48 | #2 |
Привіт земляче!! ну аби тобі дати пораду нам потрібно знати яка саме в тебе машина якого року і яка комплектація, як що стук йде саме від рейки то бувають випадки коли можна підтягнути спеціальну втулку і стук пропадає але зазвичай потрібно робити ремонт рейки з заміною сальників і втулки , також є рейки з ГПК (гідропідсилювач керма)і електрорейкиі вони кардинально відрізняються, яка в тебе ми не знаємо . Наприклад я все в своїй машині роблю сам і вартість роботи тут не головне, просто я добре вмію це робити маю необхідні інструменти і мені подобається крутити гайки, але в рейку я сам не лізу , бо там багато ньюансів і потрібний спеціальний знімач для внутрішнього сальника , потрібно полірувати шток і таке інше тому пораджу тобі звернутися до майстрів які спеціалізуються на рейках .
|
|
05.07.2021, 11:49 | #3 |
Santa Fe 2012 рік, 2.2 дизель, автомат. Саму рейку зробили, сказали міняти рульову колонку. На скільки я розумію є 2 хрестовину, верхня і нижня. Тільки нижня може стукати ? Чи є можливість поміняти ? 1639 по розмірах підходить.
|
|
Последний раз редактировалось opera_3000; 05.07.2021 в 12:32. |
|
06.07.2021, 11:45 | #4 |
Підходять хрестовини Toyo ST-1639 і GMB ST-1639 також причиною стуку можуть бути відсутність пластикового кільця і неправильно (не на місці) встановлено пружинний хомут! |
|