05.04.2010, 14:09 | #1 |
Встановлення Handsfree самостійно
Колись придбав собі нокію і по акції виграв цей самий Handsfree. Він вже стояв в мене на москалику, але ж там такий шум вже при 60км/год що звісно нічого не чути тому коли з'явився час і надхнення я взявся встановлювати його в Акцент. Інсталяція зайняла десь півтори години.
Отже, потрібно: викрутка, ніж, ізолента,проволка(1метр), бажано мати книжку по ремонту авта і дві прямих руки . По-перше, я зняв облицювання передньої стійки і посадив мікрофон на двохсторонній скотч до лобового скла, протягнув провод разом з іншими, опустив його до низу, закрив стійку. По-друге, зняв кожух важеля передач (для цього розстібнув блискавку і просто потягнув догори) і накладку під важелем стояночного гальма(потягнувши її догори). Потім зняв праву передню накладку що біля ніг пасажира На місце під важелем стояночного гальма була встановлена кнопка керування, провода протягнути в тонелі. Динамік був встановлений біля правої ноги пасажира, бо там був замічений гвинт до якого саме він і був прікріплений. Основний блок я посадив на два шурупа на ту саму праву передню накладку Підключив до магнітоли, щоб при вхідному дзвінку звук вимикався, заразом помітивши погану ізоляцію контактів (оф. сервіс). Ось власне і все. Вибачаюсь, щось не вдається завантажити фото((( Тому даю ссилку-Встановлення Handsfree |
|
До смерти музыку люблю Последний раз редактировалось Yurokkk; 05.04.2010 в 14:32. |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
13.04.2010, 17:01 | #2 |
Re: Встановлення Handsfree самостійно
HCB-150... установка 1 секунда
http://www.sonyericsson.com/cws/prod...50?lc=ru&cc=ru |
|