21.05.2009, 16:51 | #1 |
Цікава Комплектація
Маю велике бажання купити Санту 2.2 дизель на механіці, отож бігаю по інету і вичутую по максимуму. і випадково наткнувся нв фотки Санти з вмонтованою новігацією, прикріпляю фото. Піскажіть чи можна таке замовити в салоні як опцію ?
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
21.05.2009, 17:22 | #2 |
Re: Цікава Комплектація
Можно просто дополнительно купить и установить.
Embr-lviv, ты сначала изучи все, что здесь написано... этот девайс уже давно и активно обсуждался. (если ненайдеш, маякни дам ссылочку) |
|
22.05.2009, 02:57 | #4 |
Embr-lviv,
Можна замовити, але у США та Канаді... А там дизельних Santa Fe не продають. wwa, Ты не прав, но, возможно, Embr-lviv, найдет твою ссылку полезной. |
|
22.05.2009, 11:33 | #5 |
|
|
22.05.2009, 15:15 | #6 |
Дякую, все перечитав. А можна відгуки тих, хто ставив цей пристрій в штатне місце, а не замість дзеркала заднього виду. І якщо можна дайте пораду про те, що вартує добавляти з додаткового обладнання до бази санти. Дякую
|
|
22.05.2009, 19:29 | #7 |
|
|
24.05.2009, 22:43 | #8 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
wwa, Очень просто - этот девайс ни разу не обсуждался в этом форуме. У нас здесь нет "американок" с навигационной системой. Даже если вдруг ее занесет в наши края, то обсуждение, скорее всего, закончится мгновенно - навигация не работает (как и большинство OEM-ных навигационных девайсов у американских автомобилей - Honda, Audi, и т. д.). Специально для тебя даю ссылку на брошюру на американские модели Santa Fe. См. стр. 12 (14 из 36 если с обложкой). Открой глаза пошире - видишь другую центральную консоль (она же в первоначальном посте этой темы)? Нет швов, в середине, судя по всему, стандартное 2DIN'овое место, в отличие от, например, нестандартого прямоугольного отверстия у корейских Santa Fe с навигационной системой (если найду фотку, то выложу). Интересно было бы узнать код этой американской центральной консоли. Я думаю, что это 847402B010S4 [20070517-........ N 847402B010S4 001 (BLANK'G COVER - AV TYPE-2 DIN) INT;J4,J9,WK] - может быть альтернативой переходной рамки. Это так, для тех, кто хочет ставить себе 2DIN'овую голову (советовать не буду: кода точного не знаю, изделия не видел, как подойдет - воздуховоды и т. д. - не знаю). Цена вопроса примерно $145-$180 в России (переходная рамка дешевле выйдет, но может кому-то надо стиль). Ссылки:
Чего б им с завода ее не ставить на СНГ-овские модели с минус-пакетом без стерео системы? И еще память на сиденье и зеркала хочу... Ну это так - off topic, или мысли по поводу...
Embr-lviv, А ти дійсно читати вмієш? Усі 8 сторінок прочитав? Якщо б прочитав, то таких питань не задавав би.
А пошуком користуватися ще не навчився?.. На цьому форумі багато тем про це. Чи забагато читати? Ксенон, металевий захист картеру (його можеш ставити - не завадить), пороги... Ми ж не знаємо, що ти з своєю Santa Fe робитимеш, чи є в тебе діти, чи "матір старенька"... Не став нічого - поїздь так пару місяців-півроку. Потім сам зрозумієш, що тобі потрібно. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
25.05.2009, 10:48 | #9 | |||||||||||||||||||||||
Це сама правильна порада. Звичайно, що якщо захист двигуна потрібен (любиш бордюри), чи без тонування жити не можеш - став, сигналізацію людську я одразу поставив... А все інше - навігація, камера заднього виду і т.д. нехай почекає до першого ТО. |
||||||||||||||||||||||||
25.05.2009, 15:31 | #10 |
Дякую за поради. Просто вже одразу намагаюсь підрахувати скільки коштів необхідно потратити.
|
|