02.10.2011, 13:05 | #1 |
Блокіровка коліс
В повороті, на невеликій швидкості,блокує задні колеса. Не можу зрозуміти чому. Може хтось зустрічався з такою проблемю. Hyundai Santa 2008р.
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
04.10.2011, 08:54 | #5 |
Re: Блокіровка коліс
Треба їхати на сервіс.
|
|
04.10.2011, 10:03 | #6 |
Есть предположение что у тебя постоянно включен полный привод.Один из вариантов заблокировалась муфта и не разблокируется. Вариантов масса,от того что спеклись фрикционны от перегрева масла в муфте до клина подшипника. Вытяни предохранитель полного привода и попробуй проехать-если попустило значит путь на сервис. Бывает помогает сброс клемы на акуме,типа глюк электроники,может помочь.
|
|
15.10.2011, 09:40 | #7 |
Поіздка на сервіс не допомогла. Першим ділом вони поміняли масло в коробці і в роздатці. Недопомогло. Пізніше відправили до електрика на комп. Електроніку перевірили, таккож нічого не змінилось. Залишається знімати міст. Але я ще до того не готовий. Буде вільний час поіду на хундаівскій сервіс.
|
|
17.10.2011, 09:23 | #8 |
как пить дать заклинила муфта!
|
|
17.10.2011, 19:58 | #9 |
На офіційному сервісі хундай сказали що клинить мухта заднього приводу. Замінити іі дороге задоволення, на сервісі ціна 16000.00. В знайомих 11500(під замовлення, оригінал) Але я знайшов одного "кулібіна" який може іі відремонтувати. Так що коли зроблю, напишу результат.
|
|
26.10.2011, 11:35 | #10 |
Нічого не вийшло з ремонтом муфти, вона не розбирається. Майстер перепробував всі варіанти, висновок один-потрібно міняти на нову)))((( Наразі ми зняли кардан, робочим залишився тільки передній привід( щоб не загнати задній міст). Буду шукати дешеву муфту. Може хтось підскаже які -небудь варіанти, буду вдячний.
|
|