02.10.2007, 14:49 | #81 |
Re: Мамочка, 6 дней машине и я в ДТП...
поздравляем и ждем в рядах одноклубников. надеюсь не появилось желание сменить марку.
|
|
|
|
02.10.2007, 14:54 | #82 |
Спасибо! Заказала уже точно такую же... Так что непременно пополню ваши ряды.. деньги на наклейку отложу сразу же.. )
|
|
25.11.2007, 07:58 | #83 | |||||||||||||||||||||||
Випадково перечитував непрочитане, просто нема слів... особливо цитата зверху... Всі так гарно 8 сторінок тексту накатали, а ніхто не прикинув - 70км на год, не знаю куди треба дивитись але не на дорогу! Взагалі то машина ще і тормозити може... Дорогу впереді не видно чи їздиш по приборах? І при чому тут знаки? Зараз всі накинуться, типу людині не повезло, але реально подумайте - назустріч могла їхати будь-яка машина, з будь-ким... Є звичайно знайома одна, омудрилась з інструктором на пустому стадіоні в трибуну заїхати, але тут мова йде про загальну дорогу... В першу чергу гроші не на наклейку віклади, а на курси нормальні - з інструктором, і так уроків водіння на 20-30 заходів мінімум... Не ображайся... |
||||||||||||||||||||||||
25.11.2007, 20:00 | #85 | |||||||||||||||||||||||
Читав що написали, і на 1-й і на всіх решта... Якщо тут є закид на рахунок мови, то тоді ти це даремно... Писали і забули... Я просто не бачу що зроблені висновки, закінчилось все жартами... Купляю журнал АвтоЦентр кожного тижня, там на одній з сторінок внизу є статистика по ДТП в Україні, кількість постраждалих і загиблих - картина жахлива! А чому - а просто повна халатність на дорозі, машини стають все потужніші, а водіїв обезбашених - все більше... Це правда більше не жінок стосуєтся, а "орлів", скажем так не збувшихся Шумахерів, вже скільки раз було валить на обгін прямісінько назустріч іншій машині, приходилось тормозити - втікати частково вбік... або обгін в "тупу" в закритому повороті, де видимість відсутня... явно в когось мозги відсутні. Так і тут є багато запитань, так як початковий опис з результатом явно не сходиться... Гетц при 70 в поворот не входить? В машині був ще як мінімум пасажир\пасажирка, оскільки обі подушки спрацювали, ніхто не замітив повороту? Якщо нема досвіду водіння, є курси, як мінімум куди спішити перші місяці?! Не 70-80, а 40-50, машину нову якийсь час треба "відчути". Хто фотографував машину? Як правило водій після такого в шоці... машина в кущах... що робити... не знаю кому в цей момент прийшла ідея фотографувати... можливо тому ж пасажиру(-ці), машина ж не його\її... ОК, думаю тема закрита, це просто були мої думки, може ситуація була й іншою.. Якщо щось - СОРРІ! Просто хочеться щоб всі водії розуміли що дорога це не жарти, і розуміти всю свою відповідальність за себе, своїх пасажирів і інших учасників дорожнього руху.. Можливо адмін видалить цю відповідь, можливо й правильно... |
||||||||||||||||||||||||
26.11.2007, 04:03 | #86 |
марик я думаю может ты пропустил, я с третьего раза понял каждое слово что ты написал в последнем посте, к примеру ..-) а что человеку сделать? ты думаешь она урок не вынесла с аварии? я после того как засадил на 10 кмч зимой заборчик на 99ой месяца два боялся голольда и всего подобного, думаешь она после этого сделает то же самое ещё раз?
две подушки сработали- не факт что был пассажир, подушки стреляют обе при любых раскладах в большинстве машин. зависит не от пассажиров на месте, а от направления удара, если не стоят спец-датчики давления на сиденье.. реакция водителей бывает разная , от "б*яяя" до "ух, видали как я круто" |
|
26.11.2007, 06:46 | #87 | |||||||||||||||||||||||
Ну якщо дійсно проблеми розуміння укр., хре.. значить, ну нічого все ще в нас впереді Я для прикладу пости рос. читаю як рідні навіть і не задумуючись, як і розмовляю з друзяками російськомовними без проблем... Давай якось синхронізуватись Саме цікаве що і наша попередня була 21099 Два роки відїздив, в основному по Києву тьфю-тьфю без проблем.. А на рахунок подушок, коли пару місяців тому брали Хюндайчика, перечитував інструкцію, як ніколи... Так там фронтальна подушка безпеки пасажира вроді як спрацьовує при його наявності. Думаю ти правий, тема дана закрита... |
||||||||||||||||||||||||
27.11.2007, 16:42 | #88 |
Не дабы оправдаться, а чтобы завершить тему напишу несколько строк. Смайлик действительно дурацкий в конце предложения, случайно влепила, просто была в приподнятом настроении от того, что выплатила деньги страховая. А на фоне ситуации он исказил все предложение. Которое, как я поняла взбесило marika...
To marik: 1. машину купила іншу, тому що це було єдине вірне рішення в даній ситуаціі. Замовити деталі, черга на ремонт, ремонт, в січні морози. А в березні-квітні я могла б вже й не сісти за кермо. Все ж таки страх. Оскільки по грошах я нічого не втратила, то друзі підказали такий варіант 2.Подушка пасажира не спрацьовує тільки у випадку, коли вона вимкнена (ключем, сбоку на торпедо). На новій машині я її вже вимкнула, адже навчена (до цього не була, та і на ДТП не розраховувала, то і не вимкнула). 3. А фото зробила дійсно я, бо поки чекала друга, ДАІ, евакуатор з Донецька сплинуло багато часу. І оскільки я застрахувала машину тиждень тому, то пам"ятала, що потрібно робити в такому випадку. А фотоаппарат був, бо іхала в гості. І десь близько 14.00 коли пройшла всі перевірки, випила тонну валер"янки я змогла зробити все як потрібно (сфотографувати ДТП). То all: я вынесла хороший урок из данной ситуации, прекрасно понимаю свои ошибки. Два месяца я "лопатила" весь инет в поисках самых страшній аварий и их последствий. Сейчас я больше месяца уже езжу. Езжу медленно, начало было очень тяжелым. Сегодня еду на нулевое ТО. Обидно то, что у мужчин один вопрос: заснула? по телефону разговаривала? губи красила? я просто не тормозила резко на повороте и не поворачивала резко руль , дабы не перевернуться(так я думала), а не удержала автомобиль, потому что опыта не было, просто не справилась с управлением Автомобиль мне не подарили и права тоже, это мечта, которую я для себя осуществила сама.. То hyundai-club: советы людей, которые отнеслись к моей ситуации с пониманием очень мне помогли. Я созванивалась с ребятами даже из Киева, кот. не ругали и не хаяли меня, а помогли скоординировать мои действия, когда шок прошел. Я ОЧЕНЬ БЛАГОДАРНА ВСЕМ!!! МОЖЕТ ВЫ И ДУМАЛИ "очередная кукла разбила машину", но советы ваши были дельными, а помощь реальной. СПАСИБО ВСЕМ ОГРОМНОЕ. Пусть вы и не желаете меня видеть в своих рядах, но помощь, кот. вы мне оказали действительно неоценима и я буду вам благодарна и впредь. СПАСИБО!!! |
|
27.11.2007, 16:56 | #90 |
2 Romenchanka
Как по мне, то мне гораздо приятней читать твои сообщения, чем Марика! Т.к. читая его сообщения и в других темах, наблюдается некая предвзятость и пессимизм! В общем это именно тот случай, когда можно охарактеризовать поведение человека как: "Все и#иоты и калеки, один он Граф Монте Кристо(или Д'артаньян, как ему больше нравится)" |
|
Последний раз редактировалось Crazy Ann; 28.11.2007 в 12:15. |
|