05.06.2009, 22:33 | #71 |
Re: Автосервис-УАХолдинг Кременчуг
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
05.06.2009, 23:29 | #72 | |||||||||||||||||||||||
Доброго всім дня. Сергію твоє питання, мабуть, було простим. Місто Кременчук, де станція СТО Хюндай? На тому кінці проводу тупо заглянули в довідку, яку не редагували кілька років, і відповідь готова. В мене було зовсім інше питання: Якого … мені відмовили в гарантійній заміні деталі яка не входить до переліку не гарантійних? Зустрічне питання. Хто відмовив? З візитки я зачитав назву та адресу. Дні зо три менеджери щось з’ясовували і перша відповідь була – проїзд Галузевий не є гарантійною СТО. Мій номер телефону передали на СТО м. Полтава і за кілька хвилин я вів розмову з СТО «Дінітрол» Отримавши запчастину мене запросили в Полтаву (м-ля! 910-ть рідних гривеників вийшла доставка на евакуаторі, от накатався верхи) Що до планових ТО тим хто ще на гарантії то адреса: м. Полтава вул. Ковпака 21б. Шукати довго не довелось її добре видно. |
||||||||||||||||||||||||
06.06.2009, 11:16 | #74 | |||||||||||||||||||||||
Сначала да, вопрос был таким, но потом я спросил, что моему знакомому отказали в гарантийном ремонте и он поехал на официальное в Полтаву. И потом я задал вопрос: Есть ли в Кременчуге официальное СТО? Мой вопрос записали. Ответ ждемс... Правда я не спросил за эвакуатор будут ли возвращать деньги.
Поддерживаю!!! И теперь если есть чеки за эвакуаторы, то можно их нагибать. Т.к. гарантийный ремонт выполнен, значит они признали, что это по их вине. Думаю, что надо звонить опять на горячую линию и узнать с кем говорить по этому поводу. |
||||||||||||||||||||||||
07.06.2009, 07:23 | #75 | |||||||||||||||||||||||
Цитата з манускрипту о Хундаях, сервісна книжка називається… 4) Що не покривається гарантією… 4.5. Прямі та непрямі витрати, пов’язані з неможливістю використовувати несправний автомобіль, транспортування, паливо, телефонні розмови, втрата часу, прибутків, та інші комерційні та моральні збитки. |
||||||||||||||||||||||||
07.06.2009, 11:34 | #76 | |||||||||||||||||||||||
Так эта статья (сервиски) противоречит существующему законодательству. Статья 8 п.5. ИМХО, может бабки и не вернут, но хоть следующее ТО с расходниками за их счет. Я бы все же попробовал поговорить, если нет понимания, то официальное письмо с уведомлением. |
||||||||||||||||||||||||
Последний раз редактировалось Serzh_G; 07.06.2009 в 11:37. |
||||||||||||||||||||||||
07.06.2009, 20:31 | #77 | |||||||||||||||||||||||
Ми завжди платимо гроші щоб отримати якесь задоволення. Чи то нові речі щоб натягнути на свою «дупу», чи то на добре взуття щоб ніженькам було комфортно іноді навіть не замислюючись про ціну. Чи то на відпочинок, а це взагалі не підпадає під статтю раціональних витрат. Я до чого веду. 910-грн. гроші начеб то не малі, але я за ці кошти купую собі спокій. Звісно, краще б вони сиділи б в моїй кишені. Хочу сказати одне, я витрачу менше зусиль щоб заробити ці гроші по новому ніж відбити їх у компанії Хюндай. Буду згоден з тим що треба лікувати непрофесіоналізм, виховувати в нашій державі почуття відповідальності в своїх справах … Вибачайте, піонером я був але вже давно. Хочу спокійного життя. І дуже хочу вірити в Хюндай. Сьогодні, забувши про недавні «трабли» «прогоцав» половину області (Полтавської) 470-00 км, за світлий день. І дуже задоволений. Сцука! Їде! Не глохне! Отримав задоволення. Хай!!!Хай!!!«Банзай» Хюндай!!! |
||||||||||||||||||||||||
08.06.2009, 01:18 | #78 |
Толик, искренне рад, за тебя, что проблемы ушли. Пусть Тушканчик приносит только положительные эмоции. А все не горазды, то были просто капризы твоего Тушкана
|
|
09.06.2009, 14:03 | #79 |
Сегодня мне позвонили с ХМУ и сказали, процитирую практически дословно. В Кременчуге СТО есть, но надо обратиться в Автосалон по ул. Щорса и на салоне скажут куда ехать. Но сказали, что мы (в смысле ХМУ) рекомендуем проходить ТО в г. Полтава. Толик координаты уже писал. Также сказали, что качество работ в Кременчуге низкое, поэтому в Полтаву, но также сказали, что если будем проходить ТО в Кременчуге на СТО, которое укажет автосалон, то гарантия сохраняется, но гарантийный ремонт пока в Полтаве. Так что люби друзи вот такая история. Могу дать телефон, который у меня высветился на мобилке, чтобы возможно уточнить для себя какие-то моменты.
|
|
10.06.2009, 00:36 | #80 |
|
|