02.07.2008, 12:13 | #71 |
Ответ: Шумоизоляция и скрип пластика
Я делал на Автотрейдинге (на Клочковской) багажник/полка/задние колесные арки. Эффект от шумовки впечатляет!!!. Пока доволен. Цена приятная. Минус только один - ликвидировав шум в задней части салона начал отчетливо слышать шум спереди (торпедо, двери, арки). Буду делать полную шумку (когда будет много лишних денег). |
|
|
|
21.11.2008, 00:03 | #72 | |||||||||||||||||||||||
Поки не пройшов ТО-1 - скрипів не було. Як тільки пройшов (а робили ТО пацани в буквальному розумінні, хоч і на хвірменному СТО!) - так і скрипіти почало в районі передньої панелі. Перебрав все, що погано лежало в бардачках, поїздив, повиймав все, що виймалося. Скрипить. Понатискав всюди (де натискалося )... Ну, ясний пень - скрипить. Значить пора до справжніх майстрів. Знайшов час - поїхав на інше СТО. Також на букву Х (Хюндайове офіційне). Погутарив з мужиками по доброму: домовився. Взявся один майстер знайти причину. Їздили ми з ним по бруківці, знімали панелі, залазив майстер мало не головою всюди під час руху, потім розібрав всю панель (ну, майже всю) з правого боку. Щось там підтягував, щось задув тим, чим штатовські звьозди грудя собі надувають. А, силікон! Поїхали - скрипить! Разів 5 чи 6 все розбирали на ходу і майстер вперто шукав скрип (зачепило мужика за живе, як так, щоби він та й не знайшов?). Заїхали на СТО, зняли під капотом кришку, що знизу під щітками і лобовим склом. Там все позадували. Зібрали назад. Запчастин начебто не виявилося. Руку позолотив я майстру, хоч той і не був впевнений, що скрип пропаде і від грошей скромно відмовлявся ("тута ж всюди відеокамери стоять..."). Від СТО я їхав по рівному асвальту. НЕ СКРИПІЛО... Але не довго. Одним словом, тепер не тільки скрипить, а ще й торохтить щось десь колись. Досить регулярно. Від цього Сонька мені меньше подобатися не стала. Але шальна мисля завелась збирати заначку і використати її на повну шумку, як тільки моя прекрасна половина надумає рванути кудись в турпутівку. Я вже так раз робив з Сенсом. Жінка правда потім все взнала (я явку з повинною оформив), довго і правильно виговорювала мені: "Ти (...), нафіга (...) стільки бабла коту під хвіст (...)". Треба було так розуміти - що краще б пропив всю заначку. Жаль, не п`ю... Майже. Зато як машина тоді змінилася... Я гордився таким авантюрзмом! Двері стали закриватися майже як в Мерседесі, по дорозі стала їхати зібрано і тихо. Навіть на бруківці. Звуки зовнішні повідсікало начисто. І навіть скрипи МАЙЖЕ пропали. А ті, що не пропали і внаслідок повної шумки - прослуховувалися просто ідеально - я їх нафіг заглушив музикою. Одним словом - майже повний успіх. Отак планую і з Сонькою поступити, тільки в інших майстрів. Благо тепер тих майстрів як блох на собаці - вибирай на всі смаки. Правда робити з них вміють одиниці. |
||||||||||||||||||||||||
Последний раз редактировалось Sonator; 21.11.2008 в 00:09. |
||||||||||||||||||||||||
21.11.2008, 00:10 | #73 |
Sonator, если киевский - обращайся. По Сонатам у нас хороший опыт имеется
|
|
21.11.2008, 21:45 | #74 |
|
|
22.11.2008, 01:17 | #75 |
Sonator, ю а велкам
ЗЫ. Сегодня Грандер закончили делать. Очень приятная машина |
|
02.12.2008, 15:23 | #76 |
У меня пробег 3500...км...
Скрип...стук? между торпедой и лобовым стеклом появился на второй день...невыносимый...если засовываешь пальцы в эту щель - все пропадает... Пробовал кинуть лошадиные предъявы официалам...на нулевом ТО...на Новоконстантиновской - не получилось...Там дауны,сказали что скрип идет снаружи...типа песок попадает между стеклом и резиной... Короче...решил проблему у знакомого мастера , который занимается обесшумкой...В щель,между торпедой и стеклом,была проложена резина...по всей длине...обвернутая в прокладочный материал...черного цвета...В результате - ничего не видно и не слышно... По ходу он меня причесал на полную обесшумку(по дружбе)...чем сейчас и занимаюсь...В связи с отсутствием времени...делаю поэтапно...На данный момент обесшумлены полностью двери...Следующий этап - багажник и капот...и т.д. Думаю до Нового Года закончить... Треск остался в дефлекторах на торпеде...при перепадах тепмературы...недолго 2 минуты... - забил на это...ввиду самого сплава пластмассы...я так думаю... |
|
02.12.2008, 16:40 | #77 | |||||||||||||||||||||||
Бугого!!!!!!! Они это и на Гринченка мне говорили. Что ж за идиоты работают на официальном сервисе....Я сделал проще. В щель между лобовым и тропедой забрызгал спрэй на силиконовой основе. Все четко - периодически нужно это делать, но редко. У меня вот стекло хрустит при морозе на неровностях. При прогреве салона - исчезает. Короче забил на все. |
||||||||||||||||||||||||
02.12.2008, 16:49 | #78 |
|
|
04.12.2008, 02:51 | #79 |
Пацаны, вы меня извините, но!...
Менял раз пять на Соньках лобовые стекла - на всех зазор между стеклом и торпедой минимум в 6 мм. Скрипеть может только сама торпедо в местах её крепления. |
|
04.12.2008, 02:54 | #80 |
|
|