07.02.2009, 02:14 | #681 | |||||||||||||||||||||||
Ответ: Компания ПростоФинанс, можно им доверять?
Менталитет - устойчивое умонастроение, система представлений, характерная для определенной группы людей, определяющая их способы понимания окружающей действительности и способы поведения в этой действительности. (Почему то два раза в ветку попало, либо засыпаю, либо комп тормозит, сори) |
||||||||||||||||||||||||
Последний раз редактировалось mycar; 07.02.2009 в 02:23. |
||||||||||||||||||||||||
Скажи форуму спасибо :))
|
|
07.02.2009, 02:21 | #682 | |||||||||||||||||||||||
Я думаю что результат будет виден после рассмотрения первых исков. И тогда либо все к ним, либо от них. |
||||||||||||||||||||||||
07.02.2009, 02:33 | #683 |
Ради интереса набрал в поисковике "Пошук поштових відправлень" и набрал в окошке код, который обозначен под штрих-кодом на конверте.
Результат:Результат пошуку Штрихкодовий ідентифікатор: "обозначенный на моём конверте" Відправлення за номером "обозначенным на моём конверте" знаходиться в процесі оброблення. Востаннє воно зареєстроване 15.01.2009 в об’єкті поштового зв’язку ЖИТОМИР ДОП ЦПЗ №1 Обмін роб з індексом 10930. А оно то у меня уже. Что за фигня. |
|
Последний раз редактировалось mycar; 07.02.2009 в 02:35. |
|
07.02.2009, 03:04 | #684 | |||||||||||||||||||||||
Правильно. Після отримання від ПростоФіль листа, я аргументовано їм відповів, зокрема і таке - "Положення пункту 2.8.3 Кредитного договору, що надають право кредитору на власний розсуд змінювати відсоткову ставку, є несправедливими по відношенню до мене та обмежують мої права, як споживача послуг кредитора, всупереч принципу добросовісності створюють істотний дисбаланс договірних прав та обовязків на мою шкоду та порушують норми чинного законодавства України, зокрема, положення ст. 14 Європейської Конвенції про захист прав і основних свобод людини 1950 року, ст.ст 40, 47, 48 Конституції України, ст. ст. 203, 215, 1056-1 ЦК України, ст. 11, 18 Закону України «Про захист прав споживачів». Відповідно, я як позичальник, чиї права, можливо, були порушені діями кредитора, маю всі необхідні підстави звернутися до Національного банку України, Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики, Департаменту політики розвитку ринку фінансових послуг Міністерства фінансів України, Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України із проханням надати оцінку діям ТОВ "Простофінанс" та, у разі потреби, застосувати відповідні заходи впливу. Таким чином, наведена в цьому листі інформація в своїй сукупності робить неможливим для мене погодитися на Вашу пропозицію про зміну умов кредитування, підвищення процентної ставки за договором кредиту. Оскільки я заперечую не проти Вашого права ініціювати підвищення ставки, а проти порушень законодавчих та нормативних актів в ході реалізації цього права, то я офіційно повідомляю Вас, що я погоджуся підписати Додаткові угоди у разі неухильного виконання Вами вимог банківського законодавства України та нормативно-правових актів щодо захисту прав споживачів." В трьох денний термін з дня отримання, 6-и денний з дня відправки ними їхнього листа я двічі відправив їм відповідь - Укрпоштою - заказним з описом вкладеного з повідомленнм про вручення та Курєрською поштою. Маю доказ отримання ними вчасно моєї відповіді. При терміні сплати 10.02. я 06.02 оплатив черговий платіж. В квитанції призначення платежу зазначається зг кред дог №хххх від хх хх хх дат опл 06.02.09 в т ч хххх,хх-сума кред хххх,хх-проценти, ххх,хх-комісія. Я ж умови підписаного мною договору не порушив. Які можуть у ПростоФіль бути вимоги до мене? Чого я буду вгадувати? Почекаю, що нового, думаю нічого мудрого вони не придумають. А до суду я вже 19 років готовий. Проект позову потихеньку формулюю. В четвер 12.02. по іншій справі представлятиму інтереси свого клієнта у ВСУ в Києві, зустінусь з колегами, подискутуємо над позовними вимогами. Не бачу потреби спішити подавати позов. Як на мене, мені краще було б як би ПростоФілі до мене подали позов. "Дабы дурь их лутше видна была". А тоді зустрічний позов і в контрнаступ. 050-373-54-69 |
||||||||||||||||||||||||
07.02.2009, 03:09 | #685 | |||||||||||||||||||||||
А ти з супровідним листом, про те, що направляєш повторно, попередній лист, копії про його першу відправку, опис вкладеного і Курєрською поштою направ їм. Ті точно доставлять і вручать. |
||||||||||||||||||||||||
07.02.2009, 03:22 | #686 | |||||||||||||||||||||||
Я имел ввиду "письмо счастья" от ПФ в мой адрес. Согласно данным запроса в поисковике оно мне не доставлено, а оно у меня. Может "Укрпошта" со своей оперативностью обновления информации тупит? А мой ответ в адрес ПФ о несогласии согласно данным "Укрпошти" уже доставлено. Всем спокойной ночи!!! |
||||||||||||||||||||||||
07.02.2009, 13:22 | #687 |
Люди подскажите я провтыкал и письмо им не отправил так и лежит в конверте что если я отправлю сегодня или завтра а в понедельник заплочу по старому это не как не повлияет в суде
Богдан 45 дайте совет |
|
Последний раз редактировалось Faraon; 07.02.2009 в 14:08. |
|
07.02.2009, 13:36 | #688 |
|
|
07.02.2009, 16:04 | #689 | |||||||||||||||||||||||
Простофинанс получили лицензию Госфинуслуг 05.06.2006г., на тот момент процитированные Вами изменения еще не действовали, они вступили в силу только 31.12.2006 и сейчас тоже отменены. Это говорит о том, что внутренние правила ПФ не содержат шаблонов договоров. Я сама в 2006-2007 году регистрировала две финансовые компании, поэтому к сожалению мы не можем использовать этот аргумент для доказательства... |
||||||||||||||||||||||||
07.02.2009, 17:08 | #690 | |||||||||||||||||||||||
В какой статье Закона это указано, конкретно про процентную ставку я не нашла... Нашла только, что договор должен предусматривать "розмір фінансового активу, зазначений у грошовому виразі, строки його внесення та умови взаєморозрахунків" |
||||||||||||||||||||||||