27.11.2008, 11:56 | #51 |
Ответ: Новый приказ МВС о проверке транспортных средств
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
27.11.2008, 12:38 | #52 |
|
|
27.11.2008, 13:31 | #53 |
где вы в приказе увидели хоть слово про тонировку? ну никак не пойму.
|
|
27.11.2008, 13:41 | #54 |
|
|
27.11.2008, 14:00 | #55 |
........................
зы. ну что ж удачи нам на дорогах, полная жопа начинаеться с декабря, так что "первая волна" это были еще цветочки:( |
|
Последний раз редактировалось kym; 27.11.2008 в 14:16. Причина: а зачем полностью цитировать то, с чего начиналась эта тема |
|
27.11.2008, 14:08 | #56 |
|
|
27.11.2008, 14:15 | #57 |
1)- ..на глаз?? 2)- ...на слух??? 3)- ..на глаз-нюх?? 4)- ...то-же 5)- ...как???? 6)- ..ну с натяжкой- можно поверить но всёравно вопрос- КАК?? 7)- ..в первом приближении- можно 8)- ... с ума сойти 9)- ... если подойти с фантазией ...вопчем: Удачи Вам на дорогах! |
|
-- Шутите! -- сказала Эллочка нежно.-- Это мексиканский тушкан. Многие скажут, что крот не птица, но если дать по рылу ногой, он, сука, летит! Потому что природа - волшебная сила. (с) В. Галыгин ...а я ведь я и в Цари записаться могу! -Кто тут последний в Цари?! -никого???! ...тогда - я первым буду! ...Карету мне!!! Карету!!!! |
|
27.11.2008, 14:19 | #58 |
Візуально перевіряються складові частини КТЗ, перелічені в підпунктах b, f, g, h, i, k, l пункту 14 Акта перевірки.
З використанням засобів вимірювальної техніки перевіряються складові частини КТЗ, перелічені в підпунктах a, c, d, e, f пункту 14 Акта перевірки. |
|
27.11.2008, 14:20 | #59 |
alabay,
Читаеш плохо? 6. Технічний стан та обладнання КТЗ під час їх експлуатації перевіряється візуально та з використанням засобів вимірювальної техніки відповідно до ДСТУ 3649-97 "Засоби транспортні дорожні. Експлуатаційні вимоги безпеки до технічного стану та методи контролю" без втручання в роботу (розбирання) вузлів та агрегатів КТЗ, які перевіряються. У разі незгоди водія з результатами перевірки КТЗ, а також перевірки КТЗ, які належать іноземцям, застосовуються засоби фото- і кінозйомки, відеозйомки для збереження результатів цієї перевірки. 6.1. Візуально перевіряються складові частини КТЗ, перелічені в підпунктах b, f, g, h, i, k, l пункту 14 Акта перевірки. 6.2. З використанням засобів вимірювальної техніки перевіряються складові частини КТЗ, перелічені в підпунктах a, c, d, e, f пункту 14 Акта перевірки. |
|
27.11.2008, 14:26 | #60 | |||||||||||||||||||||||
ИГОРЬОК, читаю хорошо,
нема ну нема их ишо и х.з када будут (стоят дорого, повеять их надо регулярно и т. п. ) остаётся один- дедовский вариант- не понравилось т.с. или его водитель, представителю власти, а может он не обедавши ещё- вот и пойдёт процесс (всё хорошо в меру) |
||||||||||||||||||||||||
-- Шутите! -- сказала Эллочка нежно.-- Это мексиканский тушкан. Многие скажут, что крот не птица, но если дать по рылу ногой, он, сука, летит! Потому что природа - волшебная сила. (с) В. Галыгин ...а я ведь я и в Цари записаться могу! -Кто тут последний в Цари?! -никого???! ...тогда - я первым буду! ...Карету мне!!! Карету!!!! |
||||||||||||||||||||||||