09.06.2008, 14:25 | #51 |
Ответ: Tucson vs Sportage
+1 Раджу перед тим як починати супереку щодо краси і цін - глянути глибше в історію цих двох автомобілів та компаній, які їх виробляють... якщо ж казати коротко при створенні ряду моделей від Хундай та ряду моделей від Кіа - світова політика компанії - Хюндай більш представницький, краща комплектація, вища ціна; - Кіа для тих хто не може собі дозволити Хундай й відповідно трохи гірша (точніше - бідніша, дешевша) комплектація, трохи інший вигляд (здебільшого більш спортивний та молодіжний) - звідси й ціна на них в світі менше від Хундаївської... |
|
|
|
10.06.2008, 10:54 | #52 | |||||||||||||||||||||||
Нафаня, друже, ну ти знову питання краси увязуєш з історією, створенням, свовою політкою компаній. Форум про що? - про вибір між двома автами, про вибір для себе особисто. а цей вибір нам не пропонують а диктують, мля. Що більше людина така як усі, вона з більшою вірогідністю вибере те що їй продиктовано рейтингами, дизайнерами, ціновими політиками залишковими цінами продажу етс. Те їм і треба. Питання рейтингу кіа і хундай було ще до того, коли хундай купив кіа. Зараз це одна контора. І дизайн цих двох авт створювався уже цією однією конторою. Тусон - для солідних дядьків, (тому й дизайн більш консервативний) а спорті - молодіжна, з виду мускулиста. це не я визначив. але згоден. ТО ще питання, чи у світі ціни на тусон вищі. Хто конкретно наведе приклад? У росії так як у нас, спортеж чуть дорожчий. І я думаю що ця різниця в ціні і зробила злий жарт спортежу - чуваки з маркетингу кіа-хенде думали що сучасніший вигляд його витягне. Нє, виграла ціна. а щодо багатшої комплектації, то різниця тільки в магнітолі середньої якості та спіралі підігріву зони склоочищувачів. Та ще підлокітник в тусані двохпозиційний, класний. Я вже бачив поламаний - видно ктось сперся на нього До речі, примара СОТу вже зробила Спортеж дешевшим на штуку. Що зробиш, ринок б"є по непопулярному та непросунутому. |
||||||||||||||||||||||||
10.06.2008, 13:26 | #53 |
Перехожий, а про відсутність ЕСП і коректора фар чому не згадав? а насправді там список "недокомплекту" десь на 1000-1500 уе тягне
|
|
11.06.2008, 02:53 | #54 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1. краса тут нідочого, 2. я красу з історією не повязував
3. рейтинги може й відіграють роль у виборі, але до чого тут цінова політика....
взагалі тому я й казав аглянути в історію - там і сказано що це одна контора
вигляд не мав його витягнути лише з 1-ї причини - вінрозрахований трохи на інший тип споживача... А туксон дешевший лише зарахунок що він збирається і в Нас і в Росії (що надає пільги по сплаті податку - на чому вони й виїжджають), а якщо ти все таки звернеш уваги на світові ціни - то сам побачиш що туксон дорожчий...
на це вже відповіли... |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
06.08.2008, 12:28 | #55 | |||||||||||||||||||||||
Ответ: Re: Tucson vs Sportage
tucson имеет раму ???? |
||||||||||||||||||||||||
06.08.2008, 12:41 | #56 | |||||||||||||||||||||||
Ответ: Re: Tucson vs Sportage
Hyundai ни когда не имели своей рамы. Единственное что у них было - это Хёндэ Галопер, который являлся собственно Мицубиши Паджеро I купленным по лицензии. Единственная рама на вооружении концерна - Hyundai - КИА есть у Киа Соренто. Но подвеска и все сочетающее направлена на езду по трассе. На бездорожье Соренто со штатной подвеской имеет колоссальную раскачку, в результате чего аммо убивается на раз. |
||||||||||||||||||||||||
12.09.2008, 12:23 | #57 |
Если раньше выбор был очевиден, то сейчас ситуация изменилась.
1. Спортаж подешевел сильнее Тусана и теперь в базовой комплектации соотношение цен 118т. и почти 116т. Одинаково! Нет разницы, что была раньше! 2. Туксон уже варится и красится в Украине -может быть, качество не пострадает, но я сомневаюсь в этом. И в октябре, когда я буду покупать машину, Тусанов корейской сборки уже может не быть. Кто-нибудь брал Тусана полного украинского цикла сборки? Есть разница со корейцами? |
|
12.09.2008, 13:05 | #58 |
|
|
29.10.2008, 18:00 | #59 |
Взял Тузика 25 октября, черкасским, и тем более мелкоузловым он не является, так что судить сложно. По поводу Спортяги - ушли в историю те времена, когда абривиатуру КИА толковали как Корейский Иммитатор Автомобиля. На данном этапе между ним и Тузиком разница, как между "Славутычем" и Львовским пивом (которое во Львове выпускает тот же Славутыч).
Итог один: "О вкусах не спорят" |
|
11.11.2008, 16:16 | #60 |
У Спортажа опять фейс-лифт. Изменились фары чуток и в комплектацию добавлена МП3 магнитола . Я решил брать его в базе.
|
|