08.05.2009, 12:36 | #41 |
Re: Пьяный глава МВД Украины провел ночь в отделении немецкой полиции
|
|
|
|
09.05.2009, 00:08 | #43 |
Міністр і німці, п'єса на одну дію.
дійові особи: Поліцай. Український міністр син українського міністра Міністр та його син похитуючись підходять до входу в аеропорт. там їх зупиняє поліцай-охоронець Поліцай: Tickets. Український міністр. (мовчки дивиться на нього пяними каламутними очима) Поліцай: Tickets! Український міністр: (повертає голову до сина) Мммм... Син українського міністра: (пяно киває головою) Поліцай: Sie getrunken? Український міністр: Нам на-до на са-мо-льот! Поліцай: was? Український міністр: Да... Нас... На самольот. (жестом показує в бік летовища) Поліцай: Nein! Kann nicht betrunken! Український міністр: Шо? Поліцай: konnen nicht trinken! Український міністр: Шо? (повертається до сина) Син українського міністра: (кричить поліцаю наче глухому) Я унт май фазер лєтєть нах остен! Ты нас пропускать! Ферштейн?! Поліцай: Ich verstehe, dass Sie sind betrunken! Син українського міністра: Мля! Сышишь, ты хоть знаешь кто мы?! Майн фазер грос фюрер он Юкрейн! Український міністр: (шепче синові) Я ещё не фюрер... Син українського міністра:...гросс полицай фюрер! Главный мент! Понимаешь?! Поліцай: Nein! Український міністр: Шо він хоче? Син українського міністра: Гроші. Український міністр: Багато? Син українського міністра: А хез... шас спитаю. хав мач ту зе фиш? Поліцай: konnen nicht trinken! Син українського міністра: Каже «сто евро». Український міністр: Та пішов він на**й! Український міністр: (повертається до поліцая) Слухай, ти! Я, млять, міністр внутрішніх справ! Я вимагаю щоб мене пустили на самольот! Я в важній командіровкі! Поліцай: konnen nicht trinken! Син українського міністра: Шо ти сказав??? Ти мнє щас за мого прадеда замученого в концлагере в 44-м ответишь, фашист! Український міністр: (шепче) твій прадід на них работав в 44-м... Син українського міністра: за то что ушлі в 44-м і зарплату прадєду не виплатили! Український міністр: о! за ето можна! Син українського міністра (штовхає поліцая) Поліцай: Rufen Sie die Polizei! Син українського міністра: кого ти послав??? (б, є поліція по писку) Український міністр: так йому! хай помнять наших дєдов! Син українського міністра: на бля! (намагається дати підсрачника, але падає) Поліцай: Polizei! Син українського міністра: Ах ти ж мусор поганий! Український міністр: Е! Ти не забувай що у тебе батько міністр МВС! Син українського міністра: Ах ти ж фашіст!!! (вбігають поліціянти і починають крутити руки сину) Син українського міністра: Батько! где ты! Слышишь ли ты? Український міністр: (кричить щосили) Слышу!!! Український міністр: (задоволений що вийшло краще ніж у Ступки починає співати) Этот день Победы порохом пропах! .. (синові одягають на руки кайданки.) Український міністр: (сує руку до кишені) Щас я вас блядєй! ... Син українського міністра: (кричить) Постріляй їх на**й всіх! Український міністр: (дістав з кишені телефон) Та йо***аврот! (кидає щосили в поліцаїв і знову лізе рукою в кишеню) Поліцаї хапаються за свої кобури, але міністр дістає з кишені червону книжечку з написом «Соціалістична партія». Український міністр: Та йобанаврот! (знову кидає її в поліцаїв і знову лізе рукою в кишеню. Поліцаї навалюються і на нього. та міністр встигає втретє щось витягнути з широких штанин. Поліції з острахом дивляться на ту річ і розгледівши відсахуються від міністра миттєво звільяючи його) Український міністр: Шо, бля? Всралися, бля?! Нате, бля! (тицає іншу книжечку кожному в пику) Поліцай: (всі поліцаї перелякано шепчуть) Passport Israel... Passport Israel... Passport Israel... Міністр стоїть посеред сцени, в витягнутій руці тримає паспорт Ізраїлю. Довкола стоять заціпенівші поліцаї. Трохи осторонь так само заціпенівші троє поліцаїв тримають з заломаними руками сина міністра. Завіса |
|
09.05.2009, 01:36 | #44 |
|
|
09.05.2009, 02:43 | #45 |
Можем эксперимент провести завтра. Пусть товарищ DimaCh купит 0,7 хорошей водяры и я ему продемонстрирую как можно довести дозу алкоголя в крови до 3 промилле и прекрасно провести время с друзьями
|
|
10.05.2009, 01:27 | #46 |
|
|
11.06.2009, 12:28 | #47 | |||||||||||||||||||
Продолжение истории ("полуфинал")
http://pravda.com.ua/news/2009/6/10/96313.htm
|
||||||||||||||||||||