26.02.2011, 23:05 | #31 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Re: Матрас уходит на покой?
показати фото?
не помічав такого за 10 тис.
так юсб и круїз - оригінали
а за Нм?
круто, для мене це першопричина, чому я одразу відкинув і30 із переліку
ти перший
ніяких проблем до речі - шумоізоляція та вібронавантаженність всередені набагато краща за хюндай |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Последний раз редактировалось romadone; 26.02.2011 в 23:10. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Скажи форуму спасибо :))
|
|
26.02.2011, 23:18 | #32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ти знущаєшся? Я їх особисто розкладав, що мені покаже фото? Але можеш навести, але з нормального ракурсу (краще 2: ззаду і збоку).
У кожного свої критерії.
Але будуть встановлені нашими спеціалістами.
220 проти 217 при 1750 об./хв. на користь Venga/ix20. :P
У кожного свої критерії. Мені в авто достатньо: максимальна безпека, usb, підлокітник, круіз. Без всього іншого можу обійтись.
Мені це по барабану - мені ж на ньому їздити.
Я вже казав, можливо в тебе інша посадка і для тебе це не кртичино, а для мене критично. В тому ж C4 за рахунок іншої посадки я цієї проблеми не побачив.
Можливо, я добре знайомий з Getz. Але я люблю коли "витрясає душу". |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
26.02.2011, 23:40 | #33 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ні, постараюсь завтра сфотати
там самому роботи мінінум
тут згоден, але сідаючи у венга, саме таке відчуття виникло, пластик за якістю як у Акцента, який майже у 2 рази дешевший був |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Последний раз редактировалось romadone; 26.02.2011 в 23:42. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
27.02.2011, 10:28 | #34 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Знайшов фотки: (0:25)
Я і так звик все робити сам, але з авто хочу бути просто користувачем.
Я сприймаю термін "якість пластику". Пластик i30 створює менше ароматів у салоні. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
27.02.2011, 14:57 | #35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
які аромати ти маєш на увазі?
я так і думав! нижні сідухи треба зняти з кронштейнів (1 секунда) і покласти туди ж на підлогу (або взагалі викинути, якщо не потрібні). до речі - ураховуючи "досвід" і30, сіда і венги - на хорошу комплектацію трактора з іх25 надіятись марно, в нашу країну дизель возять тільки у бомжацькій |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
27.02.2011, 15:53 | #36 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Запах нового авто.
Такого я не робив (бо ніхто не показував). Давай фотки - це вже цікаво.
Кожному своє - для мене в дизельній комплектації i30 є все необхідне окрім підлокітника та круіза. Тому якщо в аналогічній комплектації буде ix20, то він мені підійде майже на 100%. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
27.02.2011, 16:56 | #37 |
|
|
27.02.2011, 21:27 | #39 |
|
|
27.02.2011, 21:46 | #40 |
|