|
Результаты опроса: Чи будете брати участь в акції? | |||
Так, буду грошима. | 1 | 7.69% | |
Так, допоможу у розвозці груп. | 3 | 23.08% | |
Так, допоможу і грошима і в розвозці груп. | 6 | 46.15% | |
Ні, на жаль цього року не вийде. | 3 | 23.08% | |
Голосовавшие: 13. Вы ещё не голосовали в этом опросе |
|
Опции темы |
27.11.2007, 23:40 | #31 |
Ответ: Благодійність
ПРОПОЗИЦІЯ: 08.12.07 р. (субота) зустрітись, зібрати гроші, доурегулювати(допланувати) дрібнички....
_____________ місце: ЛАГУНА година: до обговоренняя... наприклад 16:00 |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
27.11.2007, 23:53 | #32 | |||||||||||||||||||||||
Re: Ответ: Благодійність
Я за, буду 99%, тільки поясніть де Лагуна, час - бажано після 16-ї. Вибач що не замітив минулого посту про збір попередній, зараз дійсно роботи багато, час від часу просто форум перечитую, міг пропустити просто... голова "забита", соррі... |
||||||||||||||||||||||||
28.11.2007, 00:19 | #33 |
Re: Благодійність
я буду: +1,5
|
|
28.11.2007, 11:32 | #35 |
RST - може сьогодні ввечері? Бо в суботу мене не буде - 4 дня народження
Заодно вирішимо питання нового року - час піджимає. |
|
28.11.2007, 13:11 | #36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ответ: Re: Благодійність
в наступну суботу 08/12/2007р. треба дати час всім відреагувати на повідомлення і гроші приготувати (різне буває, а з/п частіше всього біля 1 числа)
бачив-бачив...в перший же день |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
28.11.2007, 14:05 | #37 |
Ответ: Благодійність
отримав перелік адрес - де треба їхати:
Вулиці Район Потрібно рейсів (орієнтовно/мінімум) Всі адреси Винник Винники 2 Городоцька Залізничний 1 Кульпарківська Залізничний 1 Скнилівська, Сигнівська, Багряного, Сяйво, Роксолани Залізничний 1 Кривчиці Кривчиці 1 Медової Печери Личаківський 1 Ніжинська, Заньковецької,Довбуша Личаківський 1 Демянська Сихівський 1 Кавалерідзе Сихівський 1 Коломийська Сихівський 1 Полуботка Сихівський 1 Село Зубра, Пасіки Зубрицькі Сихівський 1 Сихівська, Морозна Сихівський 1 Сихівська, Кавалерідзе Сихівський 1 Скорини Сихівський 1 Скрипника Сихівський 1 Соняшникова, Полуботка, Антоненка-Давидовича Сихівський 1 Тернопільська, Тарнавська, Запорізька Сихівський 1 Хоткевича Сихівський 1 Червоної Калини Сихівський 2 Чукаріна Сихівський 1 Білинського, Бойчука, Рувуцького, Сонячна, Кобилиці Франківський 1 Бойчука,Боткіна, Грабянки Франківський 1 В.Великого, Тролейбусна Франківський 2 Виговського, Садова Франківський 1 Молдавська, Боткіна, Кобилиці Франківський 1 Наукова,Демянська Франківський 2 Пулюя, Зерова Франківський 1 Пулюя, Скнилівська Франківський 1 Симоненка Франківський 1 Варшавська, Масарика, Кошиця, Шевченківський 2 Величковського Шевченківський 1 Гонти, Балабана,Окуневського, Шпитальна Шевченківський 1 Замарстинівська, Мазепи Шевченківський 1 Золота, Джерельна Шевченківський 1 Котлярська, Липи Шевченківський 1 Куліша Шевченківський 1 Купчинського, чорновола Шевченківський 1 Лінкольна, Тичини,Щурата Шевченківський 1 Соснова, Підголоско Шевченківський 1 Стрімка, Мідна, Караїмська, Волинська, Скидана, Остряниці Шевченківський 1 Шевченка, Брюховицька Шевченківський 2 Яцкова Шевченківський 1 Б.Хмельницького, Миколайчука 1 всього рейсів: 50 |
|
28.11.2007, 21:09 | #38 |
Re: Ответ: Благодійність
|
|
28.11.2007, 22:18 | #39 | |||||||||||||||||||||||
Ответ: Re: Ответ: Благодійність
Демянська Сихівський 1 Кавалерідзе Сихівський 1 Коломийська Сихівський 1 Полуботка Сихівський 1 Село Зубра, Пасіки Зубрицькі Сихівський 1 Сихівська, Морозна Сихівський 1 Сихівська, Кавалерідзе Сихівський 1 Скорини Сихівський 1 Скрипника Сихівський 1 Соняшникова, Полуботка, Антоненка-Давидовича Сихівський 1 Тернопільська, Тарнавська, Запорізька Сихівський 1 Хоткевича Сихівський 1 Червоної Калини Сихівський 2 Чукаріна Сихівський 1 15 адрес...встигнешь? ______ при зустрічи опреділимось... |
||||||||||||||||||||||||
29.11.2007, 02:27 | #40 |
на сайте про нас написали молодцы мы... ждем-с встречи чтобы утрясти финальные приготовления...
|
|