13.11.2008, 21:40 | #31 |
Ответ: Самая длинная автоколонна из Тушканов
месяц-два мало.Я думаю на нормальную подготовку не меньше 9 мес.А наши российские коллеги начали просто-собирают инфу обо всех желающих,контакты,номера плюс реклама через всех знакомых,но этим занимаются КОНКРЕТНЫЕ люди!
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
17.11.2008, 16:48 | #33 |
Ребята,тема уже вон сколько висит. Может пора инициативной группе образоваться и начать конкретикой заниматься. А то пока тема для так просто поговорить получается.
|
|
17.11.2008, 17:40 | #34 | |||||||||||||||||||||||
Все же лучше для начала "голосовалку " повесить (недавно было такое предложение). Будет наглядное представление о желающих поучаствовать. Возможно желающих окажется больше, чем это кажется!... |
||||||||||||||||||||||||
17.11.2008, 17:50 | #35 |
по-перше, треба закріпити тему,
по-друге, дійсно комусь (модератору або ветерану, тобто авторитетній та відомій у колах клубу людині) необхідно збирати контактне інфо тих, хто бажає взяти участь у заході, крім того, потрібно пройтись по альтернативних форумах і порталах. вже наступним етапом (якщо хоча б сотня тут набереться) є оффлайн агітація (на дорозі, на парковках тощо). ну і ХМУ треба підключити ))) голосування нічого не покаже. найкраще голосування у цьому випадку - надання контактної інформації... |
|
17.11.2008, 18:12 | #36 |
млять, а то никто не знает, что нужно делать! особенно радует желание спихнуть организационные проблемы на "кого-то...". А самому заняться слабо? |
|
17.11.2008, 18:39 | #38 | |||||||||||||||||||||||
якщо нікого не бентежить довіряти приватну інформацію людині з такою кількістю постів та часом перебування на форумі, як у мене - будь-ласка, можу цим зайнятись... |
||||||||||||||||||||||||
17.11.2008, 19:24 | #39 | |||||||||||||||||||||||
не питання. За ініціативність дякую Думаю, не я один. А час перебування на форумі та кількість постів - не головне, аби людина хороша була! Контакти, в принципі, є в темі http://www.hyundai-club.com.ua/forum...read.php?t=218, але повторю у скриньку... |
||||||||||||||||||||||||
17.11.2008, 19:52 | #40 |
Добре. Давайте почнемо наступним чином.
Якщо ви маєте TUCSON та бажаєте й готові взяти участь у побудові найдовшої автоколони з TUCSON'ів, відсилайте мені особистим повідомленням наступну інфомацію: 1. Ім'я або Nickname. 2. Контакт: телефон (бажано) або e-mail. 3. Обласний центр постійного перебування. Періодично повідомлятиму про кількість потенційних учасників (наразі - 2 ). Спробую підключити www.tucson.com.ua. |
|