04.12.2009, 19:01 | #301 |
Re: Замена ламп в фарах головного света, New Elantra - фото FAQ
Я в том году поставил Рhilips X-treme Power. Очень доволен, свет хороший, и нет желтизны. |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
06.12.2009, 01:17 | #302 | |||||||||||||||||||||||
И ты думаешь, что если ты будешь ездить с галогенками как гордый самурай, то мировой разум увидит в этом несправедливость и спалит "а-ля Ксенон" на всех машинах ненавидимых тобою водителей? Ты в чем то заблуждаешься. |
||||||||||||||||||||||||
06.12.2009, 01:32 | #303 |
rota2000, По этому поводу у каждого свое мнение. А на счет ксенона я щитаю что нету смысла ставить дешовый ксенон, забить на всех и ездить. Я сщитаю намного практичней поставить норм лампы они светят мож чуть хужэ но не так лепят, на первое время, ну а дальше ставить ксенон ток уже толковый и дорогой. Мои размышление обосновуются элементарной водительской вежлевостю
|
|
06.12.2009, 03:47 | #304 | |||||||||||||||||||||||
+1 если честно, то как я порой ненавижу этих ксенонщиков и сомневаюсь что есть такие, которые не промолчат когда им на встречу едет такой любитель ксенона навстречу ... да ещё и на джипе например ... согласитесь, прекрасно ориентироваться на дороге, когда у тебя скорость за 100 |
||||||||||||||||||||||||
06.12.2009, 12:51 | #305 |
Мне сдается, что нештатный ксенон, хоть дешевый хоть дорогой, как ни мудохайся с его настройкой - СЛЕПИТ ПОЛЮБОМУ!
Поэтому для меня решение его не ставить связано с воздействием на других водителей, чо то мне не хочется чтобы после каждой ночной поездки меня проклинала куча народу |
|
06.12.2009, 15:06 | #306 |
Ваша водительская вежливость подразумевает только одностороннее воздействие Вами, с позиции неприменения ксенона, на других участников дорожного движения. Тут возникает 2 вопроса - готовы ли вы пожертвовать собственной безопасностью ради других участников дорожного движения. 2й - изменит ли Ваше отношение к ксенону реальную ситуацию с ксеноном на дорогах.
|
|
06.12.2009, 16:09 | #307 |
|
|
06.12.2009, 16:32 | #308 | |||||||||||||||||||||||
beluy_777 Як на мене Осрам норм, насправді краще світять ніж звичайні та обочину краще освітлюють. У мене на днях друг по гаражу теж побачив і собі поставив на Пасат Б-3 а як відомо оптика у них неахти, сам він почав хвалитись що краще видно. Та поскільки Я знаю звичайні галогенки потрібно міняти кожен рік томущо фольфрам вигорає і почина жовтизною віддавати. А Осрам приблизно через 2.5-3 роки починають світити як звичайні галогенки бо вигорає газ. |
||||||||||||||||||||||||
06.12.2009, 16:39 | #309 |
mdi,
beluy_777, Да к тому де найти Магазин Дніпро біля Беладента там по 75грн. 1шт. |
|
06.12.2009, 19:40 | #310 | |||||||||||||||||||||||
І І яка фірма виробник такого сенона Може Boshкруто, мені таке один уже розказував, Чисто Німецький Bosh 1000грн. Якщо хочеш знати то ксенон як всі кажуть на копійках або ще на якусь машину ставлять а тобі приємно коли воно їде ніби на ближньому і сліпить. Звичайна оптика для цього непристосована це перше, а друге те що є спеціальна оптика яка зроблена тільки для ксенону і такого як різні цоколі як H1-H7 та інші ненможе бути це китайці придумали таку дурню з цоколями, А міняти треба оптику відповідну до моделі машини якшо знайдеш І взагалі згідно правил дорожнього руху це рахуеться як переобладнаня ТЗ при ДТП в нічний час якщо експертиза виявить такі зміни як лампи 100w або кссенон які не є стандартною комплектацією авто автоматично стаєте винуватцем ДТП |
||||||||||||||||||||||||