31.05.2009, 11:45 | #21 |
Re: Тонировка автомобиля
Sl5vik, можеш провести звичайний експеримент - спробуй, як нагрівається шкіра: 1) на відкритому сонці, 2) через звичайне скло і 3) через скло Акцента. Питання відпаде. А якщо ти не задоволений атермальністю, то не слід казати, що її взагалі немає.
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
31.05.2009, 15:05 | #22 |
Заметил что моя тонировка немного светлее стала. Мне говорили об этом, но я не думал что это будет так быстро. Может к техосмотру она таки впишется в госты
|
|
31.05.2009, 15:58 | #23 |
Тему я читав..... Що стоюється написів на вікнах, то це інформація про те що вони відповідають стандартам(не менше 70% чи 75%), але ніде не пише що вони атермальні. Якщо в школі хтось вчив фізику то знає, що люба "перешкода" навіть сама прозора частково зупиняє(відбиває) і заломлює світловий потік, тому і пишуть на вікнах таку інформацію.... Romadone Мав можливість порівняти "пропікання" з ланосом, ВАЗами, ЗАЗами і різниці щось не помітно...., а от БМВешне шкло суперове(тільки не пишіть мені, ну то ж БМВ і коштує відповідно...., десь була тема про заміну лобового в акценті, так ціна його така як в БМВ)... П.С. Не намагаюся когось вчити чи переконувати, просто висловлюю свою думку.... І не намагався якось пошкодувати про вибір машини..... Звиняйте якщо когось образив!!!! П.П.С. Ми сильно відійшли від теми.... Для мене зараз більш актуальна тема штрафів за тонування, про що я висловив свою думку в першому своєму пості.... |
|
31.05.2009, 18:13 | #24 | |||||||||||||||||||||||
Ну не знаю, після ЗАЗу так взагалі - небо і земля. А так - без тонування ліва рука слабо нагрівалася на сонці, якщо опустити скло - різницю зразу відчуваєш (це і є атермальність), не кажучи вже про звичайне скло (як у Славути), під яким рука на сонці моментально починала "смажитись". Тепер, після тонування, рука дуже непомітно нагрівається на сонці. |
||||||||||||||||||||||||
Последний раз редактировалось romadone; 31.05.2009 в 18:15. |
||||||||||||||||||||||||
31.05.2009, 20:42 | #25 |
У меня зеркалка. Видимость изнутри идеальная. Очень светло, ночью видно очень хорошо. Стекла с салона с оттенком, после тонирования зеркалка стала еще прикольнее сочетаться с цветом машины (небесно голубой металлик).
С улицы нифига не видно. Изнутри видно все. Теперь о безопастности. Якобы на дороге не видно через тонировааные машины. Да, но под этим соусом нужно нафиг убрать все троллейбусы, автобусы, грузовики... Через эти горы металла еще хуже видно, почему я должен из-за них страдать? У нас вроде равноправие )) Да и положите руку на сердце... в россии тонировка запрещена, по правилам свет даже днем должен быть включен (кстати сам езжу так и днем), но что-то не сильно там безопаснее. Безопастность зависит от гаи. Не выпускать зеленых новобранцев. Стоять на аварийно опасных участках. Принципиально не брать взятки со злостных нарушителей. Но у нас же все наоборот. А меры ужесточения которые были приняты... это чисто пополнить бюджет. Неужели кто-то еще этого не понимает? |
|
31.05.2009, 20:49 | #26 | |||||||||||||||||||||||
+100!!! Ти ще забув про мажорів і під них косячих ублюдків... Сьогодні спеціально на стоянці дивився на тонування, так стояли три легко затонованих машини, в одній з них сидів я і зміг прочитати на бусі надпис без будь-яких проблем через 5 тонованих шиб, причому дрібними літерами... |
||||||||||||||||||||||||
02.06.2009, 14:06 | #27 |
недавно затонировался..пленка Jonson 15%...заодно и молдинги покрасил в цвет кузова..вид машинки преобразился))(правда фото с мобильника)
|
|
Последний раз редактировалось hammer; 06.03.2010 в 16:01. |
|
02.06.2009, 16:13 | #28 |
|
|
09.06.2009, 11:25 | #29 | |||||||||||||||||||||||
Про "полоску на багажнике" даже и не знал..а так бы тоже покрасил..мне дверку рихтовали..оставалась краска..грамм 200..мне за пиво покрасил молдинги знакомый на СТО...тонировка обошлась около 700 грн..100грн за полоску на лобовуху не хватило(( |
||||||||||||||||||||||||