27.09.2007, 14:09 | #201 |
Re: Hyundai Tucson - что такое хорошо,что такое плохо (здесь хвалим,ругаем,флудим)
lionbs, либо велюр либо пресованная кожа с вставками из натуральной.
|
|
|
|
27.09.2007, 14:54 | #202 |
Re: Hyundai Tucson - что такое хорошо,что такое плохо (здесь хвалим,ругаем,флудим)
2 lionbs. Сдалась тебе эта кожа. Была бы коплектация с велюром, и без кожи, без люка, но с АКПП, штуки на 2 бакарей дешевле - вообще была бы бомба а не машина. За все лето люк открыл 3 раза. Да и седения нужно натирать черепашкой, а руки не доходят. Толи дело велюр или ткань, пропылесосил и готово.
|
|
27.09.2007, 20:43 | #203 |
2 lionbs. Сдалась тебе эта кожа. Была бы коплектация с велюром, и без кожи, без люка, но с АКПП, штуки на 2 бакарей дешевле - вообще была бы бомба а не машина. За все лето люк открыл 3 раза. Да и седения нужно натирать черепашкой, а руки не доходят. Толи дело велюр или ткань, пропылесосил и готово.
--------------------------------------------------------- А дизельний якраз без люка. А шкіру натерли черепашкою на мийці раз за літо-вистачило з головою.До цих пір бруду немає,запах шкіри приємний і ніякого дермантина. Мене лякали,що шкіряний салон дуже нагрівається літом,спина і дупа(пардон) потіють.Але це мабуть у дермантинового покриття. Нічого цього не помітив. Всім рекомендую. А почалося з того що пробував почистити велюр. Убив купу часу,нервів і все-одно толку немає-рукою провів і знову смуга. А так протер раз в три дні серветкою - і гуд. __________________ |
|
27.09.2007, 21:04 | #204 |
Так проблема не в том что мне велюр не нравится, а в том, что на Тушкане велюр мне не понравился. Боковые вставки какие-то мохнатые и цепляют на себя много мусора-ворсинок. Мне кажется, что это даже не велюр
|
|
27.09.2007, 21:05 | #205 |
С Тушканом хочется дизель, чтобы расход был меньше 10 в городе, но пугают зимние проблемы и стоимость форсунки . Хочется автомат, т.к. по Киеву в пробках (утром и вечером) утомительно. Сейчас на работу катаюсь на развозке и то утомляет.
---------------------------------------------------------------- +1 ! Все вірно.Я навіть не очікував наскільки зручно з автоматом.В мене є ще Гольф на механіці- так зараз не можу себе заставити сісти в нього(соромно перед вірною машинкою,та що поробиш?). По пробкам витрата соляри біля 9,3 літра. Заміряв не по комп*ютеру - там вискакують страшні цифри.Залив до повного-аж поки паливо не з*явилося в горловині.Від*їздив 500 км по пробкам.Знов залив до того ж рівня.Поділив - вийшло 9,3 на 100 км. Перевіряв кілька разів. А щодо того що машинка "тупа" - не згоден абсолютно. В місті все-одно немає де розігнатися до 160 км. А на різкий старт на світлофорі вистачає з головю. Часто їжджу крутим підйомом з Подолу на Європейську площу-ще мене ніхто не обганяв. А на трасі - то просто чудо.Їдеш і відпочиваєш.Середня швидкість 130-140 км.По-моєму досить. А якщо треба гонки влаштовувати- треба мабуть Феррарі брати. Можу порівнювати обидві свої машинки - дизельний Тушканчик переважує. Правда всі лякають дорогими форсунками і ремонтом. Поживем побачим. На крайняк - виїжджу гарантію і продам. Хоча до машинки звикаєш і шкода буде. |
|
27.09.2007, 21:10 | #206 |
|
|
27.09.2007, 23:38 | #207 |
Что-то я так и не понял. В Тушкане, если салон "кожанный" то там кожа настоящая или пресованная или дермантин?
-------------------------------------------------------------- Все просто- прикиньте скільки з*являється щороку нових машин із шкіряними салонами.А тепер уявіть скільки для цього треба високоякісної шкіри.Ясно що частина,або і вся шкіра в автомобілях штучна.(Звичайно за виключенням дійсно дорогих машин або ексклюзивних) Так що всі "шкіряні" салони насправді із штучної шкіри.Вона хороша,схожа на справжню,довговічна,добре чиститься,має мікропори і в цілому нічим не гірше від справжньої,а в чомусь і краще.Але проти природи не попреш- краще натурпродукту немає. Я вже писав,що справжня шкіра приємніше на дотик і екологічніша,не викликає алергію,менше сприяє потінню. Дуже легко порівняти- ви ж носите шкіряне взуття,а якщо із штучної шкіри - то відчуття не дуже приємні.Ну і запах шкіри дуже приємний і вигляд. І ще одне - ціна "шкіряного" салону в продажу досить висока,а власне шкіри там небагато. Тому я зробив справді шкіряний салон за менші гроші і не пошкодував ні разу. А якщо прийдеться продавати машинку,то і ціна буде вища. |
|
Последний раз редактировалось Лірник; 27.09.2007 в 23:46. |
|
28.09.2007, 09:23 | #208 |
А якщо прикинути, скільки щороку з'їдають м'яса, то становиться страшне, що ми їмо насправді Наскільки я знаю, є штучна шкіра (альгамбра чи як вона ще називається), якісні характеристики якої вищі за натуральну (не провисає, "дихає" і т.п), і вищою є навіть ціна. |
|
28.09.2007, 09:40 | #209 | |||||||||||||||||||||||
подтверждаю у меня эта кожа и ни разу небыло неприятных ощущений с намеком на запотевание спины или пятой точки |
||||||||||||||||||||||||
28.09.2007, 09:41 | #210 | |||||||||||||||||||||||
Алькантара, но это не кожзам, а ткань, очень похожая по внешнему виду на замшу. Цена около 60 у.е. за м/п. А кожзамы (искуственная кожа) на самом деле есть от 3 у.е. до 30 у.е. за метр погонный ( при ширине 1,40 м). Из искуственной кожи самые высокие эксплуатационные характеристики у Арпатека, но он и стоит хорошо. |
||||||||||||||||||||||||