16.04.2010, 15:39 | #191 |
Re: ФлуДилкА
Народ, куда лучше подъехать поменять задние пыльники, что б не дорого и не криво? Это нужно моему папику, так что-бы поставить восьмерочные. К оффам смысла ехать не вижу. Даже если и поменяют по гарантии, то на фуфловые оригиналы. Ну их
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
16.04.2010, 21:30 | #192 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Він мене спіймав падлюка, коли я метрів 7-10 не доїхав до перехрестя він підняв смугасту палку вгору, а я їхав занадто швидко не встиг загальмувати і проїхав та і не чекав я від нього такої хєрні
Ти вгадав, нема в мене моцкальской розкладки
D!V@N, подивись тут))) http://hyundai-club.com.ua/showpost....&postcount=169 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
До смерти музыку люблю Последний раз редактировалось Yurokkk; 16.04.2010 в 21:40. Причина: Доповнення |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
29.04.2010, 19:46 | #193 |
Ребятке, у вас кто-то будет чиповать своих корейцев? ромик приезжает 8ого мая в НИКОЛАЕВ...нужны машинки!
|
|
29.04.2010, 19:56 | #194 |
|
|
29.04.2010, 20:15 | #195 |
http://hyundai-club.com.ua/showthread.php?t=6608
Там ближе к концу читай)) Если из вас, кроме Олега вашего, ещё кто-т приедит - 1000 грн. Разговаривал с реальными людьми, которые делали чиповку от ромика, все довольны на все 100. И о потраченных деньгах не жалеют. Вот и я хочу чипануться)) |
|
12.05.2010, 19:52 | #196 |
Опщєм)), їду я 9-ого травня з сім'єю на прогулянку, свято все ж таки , на розі Ушакова/Пугачова (на домі 5 написано-"Пугачьова", повбивав би ) всі знають світлофор. Я стою в правому ряду і чекаю зеленого, стою першим, біля стоп-лінії. Тихенько так мене об'їджає клубний Тушкан, і стає поперед батька . Нетерплячий . Їду за ним та біля вул. Гагарина регулювальник стоїть лицем до нас, а далі по Ушакова стоїть знак "в'їзд заборонено". Ліворуч не можна бо Гагарина одностороння, тому тількі праворуч, і Тушкан
не гальмуючи і не зважаючи на мєнта пре... Бачу гаєц йому кричить:"Куди",...пауза... "А я тут хто?!" що відповів водій не чув, але зупинився ще до пересічення доріг. Потім пару жестів смугастою палкою, і дозвільний жест цею палкою на нас. Потім на світлофорі біля ринку Тушкан став більш ліворуч, я заїхав з правого боку, вікно було відчинено і я поцікавився що ж це за одноклубник-партизан . Виявилось що машина не його, а його знайомого, який щойно придбав її в стольному граді Києві. Так що на один клюбний сарайчег може стане більше . |
|
13.05.2010, 09:17 | #198 |
|
|
13.05.2010, 20:01 | #200 |
Они че ваще сцуко безрукие,какого хера по второму кругу начали дороги латать.Неужели было тяжело сразу сделать..Я к себе на ул.молодежная пока заверну такие маты гну,ну капец какой то!!!
|
|