04.08.2009, 11:49 | #11 | |||||||||||||||||||||||
Re: Банки та їхнє відношення до страхування клієнтів в СК, що не акредитовані в них!!
Ну это уже смотря какой банк. Откат получает не банк, а конкретные люди в банке. Рынок понемногу выходит на цивилизованный уровень. А по поводу судов с банком - ну есть допустим у человека машина, квартира, жена и ребенок. Разбил он машину вдребезги, а страховая не платит. Много ли банк отберет у него? Когда банки на таких случаях обжигаются, то к выбору страховых относятся осторожней. Я не говорю, что так работает вся банковская система. Но большинство иностранных банков работают с сильными страховыми компаниями. |
||||||||||||||||||||||||
Скажи форуму спасибо :))
|
|
04.08.2009, 17:26 | #12 | |||||||||||||||||||||||
Re: Банки та їхнє відношення до страхування клієнтів в СК, що не акредитовані в них!!
)))) варіант цікавий, але ми не можемо сваритися з банками, оскільки вони є основними генераторами бізнесу для СК. Роздуми цікаві та думки правильні. Колеги, в переписці прошу Вас також вказувати конкретику: банк в якому у вас кредит, яка ситуація з страхуванням, ставлення банку до висвітлюваної проблеми та ін.. Багато наших колеги буде знаходити в даній темі варіанти вирішення своїх індивідуальних проблем. Щодо співпраці банків та СК скажу наступне. У співпраці між цими фінансовими інститутами є свої фінансові моменти. Крім того, коли СК проходить акредитацію, банк детально аналізує її фінансові показники, щоб бути впевненим у наступному: заставне майно буде застраховане в надійній страховій компанії. Проте якість роботи фінансових структур в нашій країні не найкраща, тому і виникають такі ситуації як з УкрСоцбанком та Страховими Традиціями (наші банки не дають об'єктивної оцінки фінансовому стану СК протягом терміну дії акредитації, тим більше в кризових умовах). Клієнт сам бере на себе ризики: валютний ризик, взявши кредит у валюті, ризик проблем з СК, застрахувавши своє майно в тій чи іншій компанії та ін. І саме клієнт буде вирішувати свої питання особисто, якщо банк частково "вмиє руки". Тому, саме клієнт МАЄ ПРАВО САМОСТІЙНО ОБИРАТИ СВОГО ПАРТНЕРА. Я радий, що криза дасть можливість багатьом людям переосмислити своє буття, мінімізувати витрати, викинути з життя багато непотрібного, активізуватись, задуматись про здоров'я і, крім цього всього, СТАТИ ФІНАНСОВГО ГРАМОТНІШИМИ в питаннях кредитування, страхування, законодавчого регламентування даних питань. Я підняв цю тему для того, щоб клієнти банківських установ, в умовах сьогодення, мали можливість самостійного вибору, де саме їм купляти страховий захист. Вони повинні робити вибір. Зараз Є надійні страхові компанії, тому потрібно цікавитись, аналізувати, радитись.. Продовжимо. |
||||||||||||||||||||||||
Последний раз редактировалось НАСТА; 04.08.2009 в 17:29. |
||||||||||||||||||||||||
04.08.2009, 17:35 | #13 |
Сегодня отнес заявление в УкрСиббанк с тербованием изменить условия в договоре страхования КАСКО в СК АХА-Украина или дать разрешение на страхование в другой компании на свое усмотрение.
По части договора у меня вызвало нарекание, что страховое возмещение не выплачивается в случае ДТП из-за проезда на красный свет. Очень спорный пункт. Ведь в городских условиях такие ДТП бывают часто, потом доказывай, что не верблюд, особенно, если у второй стороны найдутся "свидетели". Более того, моим аргументом было и то, что в Украине часто можно встретить светофоры, которые мгновенно меняют цвет, без предварительного мигания, что заставляет водителя завершать меневр на желтый свет, что не противоречит ПДД, но противоречит пункту в КАСКО (там нет исключений и ничего дополнительно не оговорено). Ну и последнее, цвет светофора нигде не виксируется во времени (камер нет на перекрестках), т.е. все будет базироваться на показаниях свидетелей, которые могут быть разными, что будет способствовать затягиванию рассмотрения дела и возникновению споров вплоть до судебных. Более того, в моем кредитном договоре сказано, что я должен страховать авто от внешних повреждений, а такой договор не полностью попадает под данный пункт, т.к. в нем присутствуют существенные исключения по страховым случаям. |
|
05.08.2009, 11:14 | #14 |
|
|
05.08.2009, 11:45 | #15 | |||||||||||||||||||||||
А я про що. На мою суб'єктивну думку УкрСиббанк BNP Paribas Group один із самих жорстких в плані страхування заставного майна в АХА Страхування та АХА Україна. Проте навіть там, зробивши правильні та продумані кроки, можна вирішити все позитивно для себе. Добре. А крім заяви, були якісь додаткові дії, щоб члени Автоклубу знали як діяти з УкрСиббанком в даному питанні? |
||||||||||||||||||||||||
05.08.2009, 11:56 | #16 | |||||||||||||||||||||||
Не было. Было только письмо (я его выложил в соответствующей теме АХА-Украина) и еще письмо на отказ от страхования жизни. По договору я должен был разорвать договор за 30 дней, но написал заявку за 3 дня до его окончания, сказав, что за остальные 27 дней я заплачу пеню в размере, установленном законом (а не договором), т.е. 0,2% как я знаю. А это не более 40 грн. получается, а не более 750, как у меня страховка стоит . В общем, они меня поняли |
||||||||||||||||||||||||
10.08.2009, 14:44 | #17 |
Друзі, а що по таким банкам як Надра, Укрпромбанк, Ерстебанк, Укрсоцбанк, Унікредитбанк? Хто зіштовхувався з цими банками по даному питанню?
|
|
11.08.2009, 14:18 | #18 | |||||||||||||||||||||||
По поводу Ерсте я отписывался несколькими сообщениями выше. Страхование в неаккредитованных СК не приветствуется, но при этом достаточно широкий перечень аккредитованных страховых. |
||||||||||||||||||||||||