15.08.2007, 14:37 | #11 |
Re: Цвет пластика и кожи
|
|
|
|
15.08.2007, 15:00 | #12 |
|
|
15.08.2007, 22:08 | #13 |
Я вирішив питання просто-в моїй комплектації був тільки чорний велюр.А так хотілося дизель!
Взяли з велюром.Все добре,приємно,АЛЕ! Після першої поїздки з котярою вичистити було неможливо.А потім ве-одно -ніби чистий,проводиш рукою-а на ньому слід лишається. Плюнув я на це діло і поїхав в тюнінг-салон.Там за 1 кб зробили лялю- шкіряний двокольоровий салон в тон кузова-у мене аквасільвер.підібрав сам два відтінка- світлий і темний.В серелині з перфорацією.І карти і руль класний зробили. Тепер дизай супер! Салон посвітлішав,став благородний.Шкіра італійська а не замінник як на штатних Тушканах.Не потієш,не нагрівається на сонці.А головне-чисто! Витирається на раз. ПиСи І котяра вже возиться без проблем. Та ще у мене ексклюзив,бо дизельних Тушканчиків в шкірі немає.)) |
|
15.08.2007, 22:14 | #14 |
там стоит на подиуме новый Grandeur со светлым салоном, посмотри заднее сидение справа и карту на дверях задней правой двери около ручки, включаю ручку и подлокотник, и думай... мне расхотелось светлый салон.... маловероятно что какой то чумазик залез... |
|
16.08.2007, 12:46 | #15 | |||||||||||||||||||
1 кб = 1000 $ Я правильно понял ? |
||||||||||||||||||||
Последний раз редактировалось Crazy Ann; 16.08.2007 в 12:50. |
||||||||||||||||||||
16.08.2007, 13:18 | #16 | |||||||||||||||||||||||
О, на такую красоту надо взглянуть! Кстати у меня тоже чёрный велюр, может и я захочу себе кожу. |
||||||||||||||||||||||||
17.08.2007, 00:01 | #17 |
Вибачте за скорочення.Так 1 кб-це один кілобакс=1000 доларів.
Але можна торгуватися.)) Взагалі мені сподобалося-пригнав машинку,при мені розібрали,залишили сидіння водія(для викройки досить пасажирського-вони однакові). Два дні поїздив в пустому салоні.Потім приїхав,подивився на обтягнуті сидіння і карти,всі зауваження при мені виправили і за кілька годин змонтували.я задоволений. Є одна фішка яку треба знати-коли знімаєш сидіння-там є піропатрон для пасів безпеки.Його треба відкрутити і лишити в салоні під*єднаним до мережі,бо можуть бути проблеми з іммобілайзером.Але в салоні знали про це і мені все показали. Вже катаюсь місяць-задоволений дуже. Прошу не сприймати за рекламу.Просто у дизелних шкіряного салону немає,а тепер є. Шкода не знаю ще як викласти фото-але спробую. Ще важливо,що можна самому вибрати колір,шкіру,навіть строчки.Так що самі стаєте дизайнером свого салону. До речі тепер хочу дещо змінити - так дрібниці але в процесі з*являються нові ідеї. Відносно ціни,так там все -натуральна шкіра а не замінник.Справа в тому що в автомобільних салонах використовують спеціальні замінники максимально наближені до шкіри(звичайно в масовому виробництві).Але все-одно не те. Так що думаю,що ціна виправдана. |
|
17.08.2007, 08:24 | #19 |
А где же в живую глянуть можно?
--------------------------------------------------------------- Працюю на Солом*янці кожен день.Або вдома - в центрі Києва (на Троєщині). ПиСи. Але спробую викласти фото.Ще не зробив. |
|
05.09.2007, 17:21 | #20 |
|
|