30.10.2010, 09:32 | #11 |
Re: Подогрев топливного фильтра
это только в том случае если до тебя на заправке в летнюю солярку не заливали антигель. он работает только в определенных пропорциях с соляркой.
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
08.11.2011, 17:16 | #12 |
Всім доброго здоров'я. придбав акцентик 1,5 2009р.в. 48 тис.км., але з першими приморозками появились і проблеми а саме: холлодний двигун зранку заводиться добре але більше 3тис. обертів не розвиває. потім коли прогріється ситуація виправляється . замінили на Дністрі паливний фільтр, але проблема залишилася. я помітив що до фільтра підходять 3 фішки але куди їх підключити? 1 - типу датчика (на корпусі помпи зліва) на вихід є 2 дроти але обламані в заливці датчика, інша також на корпусі помпи під'єднана , а третя - ?
може проблема в підігріві? Підкажіть будь-ласка по датчиках на паливному фільтрі. А ще питання по придбанню запчастин до акцента у Львові - де можна розжитися таким щастям? |
|
08.11.2011, 17:18 | #13 |
Всім доброго здоров'я. придбав акцентик 1,5 2009р.в. 48 тис.км., але з першими приморозками появились і проблеми а саме: холлодний двигун зранку заводиться добре але більше 3тис. обертів не розвиває. потім коли прогріється ситуація виправляється . замінили на Дністрі паливний фільтр, але проблема залишилася. я помітив що до фільтра підходять 3 фішки але куди їх підключити? 1 - типу датчика (на корпусі помпи зліва) на вихід є 2 дроти але обламані в заливці датчика, інша також на корпусі помпи під'єднана , а третя - ?
може проблема в підігріві? Підкажіть будь-ласка по датчиках на паливному фільтрі. А ще питання по придбанню запчастин до акцента у Львові - де можна розжитися таким щастям? |
|
08.11.2011, 20:57 | #14 |
К топливному фильтру подходит три пары проводов. На датчик температуры, от него при низких температурах включается реле обогревателя. На элемент нагревателя и к датчику контроля воды в фильтре.
|
|
09.11.2011, 11:25 | #15 |
В мене в підкачуючій помпі вкручений металічний датчик з обірваними 2 дротами, нижче між помпою і фільтром чорна проставка - це напевно підігрів? до нього під"єднаний роз"єм на 2 дроти.
Який роз"єм має підходити до датчика контроля води в фільтрі на 2 чи на 3 дроти? |
|
09.11.2011, 11:30 | #16 |
Сьогодні зранку знову глюк той самий їхав на роботу - машина тупила страшно проїхав десь 30км, зупинився через 30 хв знову завів - машину наче підмінили, нормально розвиває оберти
Ще помітив що коли глючить машина - різко росте розхід! |
|
09.11.2011, 19:52 | #17 |
К датчику воды в фильтре подходят провода снизу. Сам датчик вкручивается в фильтр снизу. Тот датчик, у которого на Вашей машине оборваны провода, служит для включения реле обогрева при низких температурах. Если провода к датчику температуры оборваны, обогрев не будет включаться.
|
|
09.11.2011, 22:14 | #18 |
Сьогодні заїхав до електрика , ми продзвонили ланцюг підключення підігріву - електрика по машині працює, але сам підігрівач коротить, можливо його перетягнули при монтажі-заміні фільтра палива. Цікаво чи є в продажі такий підігрівач? і скільки це задоволення коштує?
Може хтось вже з цим стикався? |
|
09.11.2011, 22:18 | #19 |
Мені сьогодні запропонували в магазині на Липовій Алеї поміняти в зборі помпу з фільтром і підігрівачем за 2350грн - щось дуууже дорого!
|
|
14.11.2011, 17:14 | #20 |
проездил 4 зимы и не знал что у нас есть подогрев топлива, и не чувствовал,
один раз нарвался на левую солярку, и запарафинел фильр, так потом пришлось бак греть чуть ли не ло кипения. и фильтры менять. ничего другого не помогло. Антигель работает пока парафин не выпал,.и то не всегда. у него есть ограничение по концентрации в топливе. |
|
Метки |
подогрев фильтра |