Скажи форуму спасибо :))
|
|
24.11.2010, 17:23 | #1822 | |||||||||||||||||||||||
Re: обсуждения...
Я еще и не один за собой считаю Про "не добежал" не надо только... терял игроков - было дело, но чтоб остановился и не побежал - по-моему, не было... Коля, к чему эта фигня? Валера спокойно мне на скамейке рассказал, что и как, фигли ты тут волну гонишь? |
||||||||||||||||||||||||
24.11.2010, 18:59 | #1824 |
|
|
11.02.2011, 11:01 | #1825 |
может не в тему, но кто подскажет что єто за хренЬ? Письмо пришло там указан пароль доступа к "Єдиний державний реєстр виконавчих проваджень" думал там фотка или ещё что, а там просто тоже самое что и в письме. Ни номера машины ни за что, не написано!
ВП № ___удалил______ ПОСТАНОВА про відкриття виконавчого провадження 18.01.2011 м. Київ Мною, державним виконавцем Ніжник Т.М. органу державної виконавчої служби Дніпровського районного управління юстиції , розглянута про примусове виконання: назва документу: постанова № 01210077 виданий 18.09.2010 документ видав: ВДАІ Дніпровськогор-ну про: стягнення штрафу з фігероа К.Д.І. на користь держави у розмірі 260,00 грн Боржник: Фігероа Куентас Давид Іванович адреса: м. Київ, вул. __удалил___ Стягувач: Держава документ вступив у законну силу (набрав чинності): документ про примусове виконання поданий: 14.01.2011 Керуючись статтями 3, 18, 20, 24 Закону України “Про виконавче провадження”, ПОСТАНОВЛЯЮ: 1. Відкрити виконавче провадження з виконання: назва документу: постанова № 01210077 виданий 18.09.2010 документ видав: ВДАІ Дніпровськогор-ну про: стягнення штрафу з фігероа К.Д.І. на користь держави у розмірі 260,00 грн Боржнику добровільно виконати:протягом 7-ми днів з дня отримання постанови 2. При невиконанні рішення в наданий для добровільно виконання строк виконати його в примусовому порядку зі стягнення з боржника виконавчого збору та витрат, пов'язаних з провадженням виконавчих дій. 3. Копію постанови направити сторонам виконавчого провадження та органу або посадовій особі, яка видала документ. 4. Постанова може бути оскаржена начальнику відповідного відділу державної виконавчої служби або до суду в 10-денний строк з моменту її одержання. 5. Cторони виконавчого провадження мають право знайомитися з матеріалами виконавчого провадження, унесеними до Єдиного державного реєстру виконавчих проваджень, за адресою в мережі Інтернет https://trade.informjust.ua/, ідентифікатор для доступу ______удалил__________(зазначається лише в постановах, які направляються стягувачу та боржнику). За передачу ідентифікатора третім особам сторони виконавчого провадження несуть відповідальність, установлену законом. Старший державний виконавець Ніжник Т.М. вроде не нарушал =)) |
|
11.02.2011, 11:32 | #1826 |
Попробуй восстановить в памяти, не останавливали ли тебя гайцы и не составляли ли протокол - исполнительное производство открывается только на основании исполнительного документа (приказ суда, постановление о наложении штрафа и т.п.) . Ты имеешь право ознакомиться с материалами исполнительного производства, если не лень - вот там и узнаешь, когда и за что |
|
11.02.2011, 11:35 | #1827 |
Re: Папочка В. и другие флудильщики
В документе указан номер постановы и дата - 18 сентября.... Вспоминай... Если в сентябре протокол не составляли и ты ниче не подписывал, то тебе дорога к исполнителю, заява на ознакомление с материалами дела, там и ознакомишься с постановлением о наложении штрафа, которое, если ты с ним не согласен, надо будет обжаловать в суд по месту жительства с ходатайством о восстановлении срока для обжалования (не знал и не мог знать....). На время обжалования, исполнительное производство приостановят.
А ваще вспоминай... Щаз на практике протоколы без нарушителя не составляют... Даже, если сфоткали должны были остановать... |
|
11.02.2011, 11:51 | #1829 |
Меня останавливали только После треневорки на Баумана, по календарю это ПятноцО, но тогда мне выписали протокол о устном предупреждении так как в базе я был чист, не было нарушении и они просто предупредили, без штрафа
|
|
11.02.2011, 12:01 | #1830 |
Сказали что устное предупреждение, а сами тебе штраф впаяли.
|
|