14.05.2011, 09:15 | #171 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Re: Hyundai Accent (NEW, 2011 г.в.) – что такое хорошо, что такое плохо(здесь хвалим,
авто для фанатів Хюндая
Акцент - зібране кривими руками, яке Хюндаї продає виключно на ринках недорозвинених країн (+штати) знайди різницю |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Скажи форуму спасибо :))
|
|
14.05.2011, 09:26 | #172 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Re: Hyundai Accent (NEW, 2011 г.в.) – что такое хорошо, что такое плохо(здесь хвалим,
Ти не уважно читав те що я написав. Я кажу що є Polo - надійне і перевірене авто. А є Polo Sedan. Безпека кажеш? Де тести EuroNCAP - китайці теж зроблені на базі (а часто навіть повністю скопійовані з) нормальних авто, але чомусь стабільно завалюють тести EuroNCAP. Кузов? http://volkswagen-polo.infocar.ua/te...lo_id1018.html
Думаєш, економія на кузовних деталях не вплинула на його довговічність і безпеку авто (додай сюди повну переробку кузова - як кажуть самі інженери)? Ти ще забув про надійність авто загалом, і тут ми переходимо до кривих рук…
Це ти намагаєшся знайти у моєму пості те, чого там нема. Купуючи Polo-хетч ти доплачуєш в т.ч. і за те, що його збирали не корейці (я особисто не вважаю доцільним за це доплачувати, але такий пункт є, і я цілком розумію людей які доплачують за справжню якість від VW), а тут обидва авто збирають криві руки, обидва досить серйозно локалізовані, залишається лише різниця у лейблах. Можливо, пройде ще роки 2-3 і Polo Sedan доведе, що він справді надійний, а може й ні. І ще одне, повторю, бо тебе чомусь тягне на порівняння з китайцями: китаєць тут швидше Polo Sedan, бо його не продають у Європі, його не продають у Штатах, а от Accent буде продаватись у Штатах, такий самий за конструкцією як і для нас, лише зібраний прямими руками і з нормальними коробками. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Последний раз редактировалось WildCat; 14.05.2011 в 09:36. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
14.05.2011, 09:32 | #173 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ти сам її знайшов
А навіть якщо її нема, то повертаємось до питання "за що платимо, якщо різниці нема"? Плюс, не забувай, що кузов Polo Sedan серйозно перероблений у порівнянні з Polo, і, оскільки, на ринках розвинених країн його не продають, то мабуть і на безпеку виробник наплював, а от Accent-у доведеться пройти тести NHTSA. Тому я б швидше доплатив за Accent, оскільки виробник не соромиться і не боїться продавати його у нормальних країнах, а значить впевнений у якості. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
14.05.2011, 09:41 | #174 |
|
|
14.05.2011, 10:24 | #175 | |||||||||||||||||||||||
Из мелочей, собственно, складывается цена. В этом плане я согласен с WildCat - за ту же цену у нового Акцента лучше комплектация, чем у Polo-седан. Да и обслуживание у немцев обходится дороже, насколько я знаю. |
||||||||||||||||||||||||
14.05.2011, 11:08 | #176 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ти зараз про німців?
ми не про це, а про х проти вв за одну ціну
китай в помощь
видимо, ты ещё не обслуживал/чинил корейцев чего только амики мандо стоят (если вы понимаете, о чем я) |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
14.05.2011, 11:16 | #177 |
|
|
14.05.2011, 11:25 | #178 |
WildCat, зараховано
|
|
14.05.2011, 11:42 | #179 |
romadone, вище є відповіді на питання які ти задав, а у видраних фрагментах їх, звичайно, не немає. Але, я так бачу, що думку і логіку мою ти зрозумів.
|
|
Последний раз редактировалось WildCat; 14.05.2011 в 11:47. |
|
14.05.2011, 12:34 | #180 |
Новый акцент впринципе гуд, но все покажет эксплуатация, а недоработок может быть очень много. P.S. одноклассник акцента не октавия а фабия, но ценник даже на октавию от 20000 USD...личное дело каждого (с)...
|
|
Метки |
2011, accent, hyundai, solaris, обзор |