29.05.2009, 14:03 | #131 | |||||||||||||||||||||||
Re: СТО г.Львова
Готовь в районе 1500 грн... но советую заехать к Олегу_М и купить все заменники у него, и платить на сервисе только за работу и масло (хотя я бы теперь и со своим маслом приезжал бы!). Если делать через Олега, то получиться значительно дешевле. В сервисной книге есть список того что должно меняться на ТО, чаще всего это: воздушные фильтры, колодки тормозные (посмотри, возможно что переднии уже на исходе), масло, масленный фильтр; |
||||||||||||||||||||||||
|
|
30.05.2009, 05:23 | #132 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
У товарища соната, прошу обратить внимание
колодки на туксон у них дороговастенько - около 900 перёд и 800 зад. Не знаю как на сонату. Да и рановато на 20000 по-моему? |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
30.05.2009, 12:19 | #133 |
MShaman, так они и развести могут . А по делу - салонный фильр менять не надо (говоришь - менял сам полторы тысячи назад, и едешь к ОлегуМ; экономия около 250грн.), от замены колодок отказываешься (купить можно там-же но дешевле раза в два). Если начнут разводить на замену свечей - соглашайся (стоит не так дорого, около 150 грн а делать надо). Обязательно требуй чтоб сделали обтяжку ходовой. При таких раскладах всё зависит от того надо ли менять топливный фильтр (с заменой больше 500грн) - если нет то должен вписатся в 1000грн.
|
|
30.05.2009, 14:56 | #134 | |||||||||||||||||||||||
от манеры езды зависит. Некоторые умудрялись на 15000 колодки стесывать так, что оставалось только менять. |
||||||||||||||||||||||||
07.07.2009, 20:37 | #135 |
Дністер переніс офіційний сервіс на Чорновола.
Раніше завжди їздив до них в Рясне. Сьогодні вранці передзвонили і попередили що більше гарантійні авто там не обслуговуються - треба їхати на Чорновола. Трохи прикро - всіх майстрів вже знаю, приймають без запису... Вирішив заїхати записатись.
Отож враження - зайшов на сервіс, п'ять хвилин слухав як майстри спирт переганяють (аж самому цікаво стало ), потім зміг відволікти одного з працівників. Як виявилось ТО-40 для мого авто коштує десь 1600грн. Попросив роздруківку робіт - ціна одразу впала (як виявляється свічки міняти не треба). На моє запитання чому треба міняти паливний фільтр (адже виробник рекомендує міняти на 40тис а я вже міняв на 30) - відповіли що так буде безпечніше, дуже вже бензин поганий і взагалі треба міняти кожних ..... 10 тис. (бо він так на своїх жигулях міняє!!!!!!) і "на семінарі Хюндая сказали". Окремим рядком (який мені дуже сподобався) - перевірка шарнірів та шліцьових валів карданого валу (і скількись там масла для змащування кардану). І це на моноприводі!!!!!!! Далі - в двигун йде 3,5л масла, в рахунку - 4 (а лиють з бочки) і теж їм так "Хюндай сказав"!!! Іншими словами я в шоці тупий розвод на рівному місці. А такий хороший сервіс був ! В Рясному - чотири підйомники, окремо розвал, покраска, електрика... А тут - два підйомника. Отож вибір в мене простий - або їхати на Богданівську (Автохолдинг) або злітати з гарантії. На автохолдинг їхати не хочу - дуже вже паскудно працюють, масло невідомо яке лиють, нарядів не дають.... Мабуть прийдеться злітати з гарантії (і вийде мені ТО гривень в 500-600). Є питання - що міняли по гарантії в Тушканах після 2 років/40 тисяч по гарантії (наскільки я розумію - на гарантії залишились лише двигун/коробка/комп) ? |
|
08.07.2009, 10:06 | #137 |
Re: Дністер переніс офіційний сервіс на Чорновола.
Вирішив таки сфотографувати доку. Найбільше подобаєтся час на заміну масла - 12 хв на заміну масла і ще 24 хв на заміну фільтра
А загальний час обслуговування - майже 4 години. PS От і я не пригадую якихось випадків гарантійних поломок після 2років/40тис |
|
08.07.2009, 12:02 | #138 | |||||||||||||||||||||||
IMHO гарантию в топку Хёндє надежная машина, асли что и полезет то на 4-5 году єксплуатации, а тогда и так гарантии уже не будет(1), (2)-сэкономишь денег за 2 года (на разнице ОФФ-сервис/гараж) на замену двига и коробки |
||||||||||||||||||||||||
09.07.2009, 03:48 | #139 |
У мене на ТО 15 тищ навпаки - тільки позитивні враження були....
Можливо персонал помінявся??? Чесно кажучи - сам задумуюся над доцільністю продовжувати гарантійне обслуговування... |
|
09.07.2009, 11:00 | #140 |
sam, а на першому ТО зазвичай не "розводять" - щоб прив'язати до сервісу, там же лише заміна масла і все. А потім вже починають писати всякі додаткові роботи. Ти подивись на ціни - літра бочкового масла по 156грн ???
До речі - є ще хтось хто робив ТО на Чорновола? Цікаво подивитись на документ і співвіднести з тим скільки часу реально робили роботи. |
|