30.12.2008, 16:06 | #111 |
Ответ: Зимние шины
Последние 4 года зимой езжу только на шипованой резине. Шиповку одеваю в конце ноября и до марта-апреля. За все время потерял 3 шипа на заднем правом колесе (Goodyear UG-3). Шипована заводом изготовителем. Шип за время експлуатации нестерся. Езжу каждый дени приблизительно по 100 км. Брать нужно резину только шипованную (заводом изготовителем). |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
30.12.2008, 16:23 | #112 | |||||||||||||||||||||||
Масса Ацента немного отличается от массы Сони, а технология шиповки резины, я думаю, не отличается. Еще , правда, многое зависит от стиля езды.. |
||||||||||||||||||||||||
30.12.2008, 17:22 | #113 | |||||||||||||||||||||||
Если в полик будиш довить то ниодна резина невыдержит. Вся шипованная резина боится резких стартов и резких торможеий. Как к бобке неходи. |
||||||||||||||||||||||||
11.01.2009, 01:52 | #114 |
Nokian Hakkapelita R
Нешипованая. По снегу едет превосходно . Ну а лед - есть лед. В тестах писали, что она по асфальту - не очень. Но я зимой даже по чистому асфальту быстро не езжу. А вдруг через 100 метров на асфальте лед???? Вобщем, резина отличная, но вот цена.... Брал в самом начале снегопада по 1000 грн. |
|
11.01.2009, 23:08 | #115 |
прошлая зима - динлоп граспис дс-2, липучка , очень хорошие впечатления, правда на скорости более 100 на асфальте немного авто гуляет
сейчас гудиер игл ультра грип, не шиповка, т.е. зимняя европейская думал что будет хуже, ан нет тоже неплохая и по рыхлому снегу, и на подъемчик на ольгинской когда дождь шел и сразу замерзал вскарабкался вечером, в общем мне нравится это на сонате а на киа уже второй год нокиан хака 2 без шипов, естественно тоже неплохая, относится к зимней скандинавского типа, на асфальте заметный гул, а так очень неплохо, в недавние снегопады ездил по нечищенному городу - авто нигде не повело не занесло |
|
Последний раз редактировалось dimmer; 11.01.2009 в 23:17. |
|
13.01.2009, 15:16 | #116 |
Я себе поставил GENERAL TIRE Altimax Arctic (Германия). Делается на одном заводе с Сontinental и Gislaved. Резина под шипы. По снегу и каше гребёт здорово, но и лёд держит отлично, износ минимальный, немного шумновата по началу. Но я думаю что притрётся. Чистый асфальт дежит просто супер. Это не Danlop Sport, который куда-то уводит машину. Пока доволен. |
|
28.01.2009, 14:21 | #117 | |||||||||||||||||||||||
Вже півзими (як мінімум) позаду. Великих снігів не було, льоду по суті також. Поки що. Тому для міста, де дороги чистять, вважаю, що правильно зробив, взявши нешиповані Гудьір Ігл Ультра гріп. У мене такі самі і їх вистарчає више криші для таких умов. Ще й комфортні (в т.ч. акустично). В останньому номері Автоцентра стаття про нові шини Гудьір 2009 модельного року. Мене там зацікавили літні економваріант. Правда це вже не в тему зимових шин. Зато там бренд Гудьіра назвали найкращим (по Україні, якщо не плутаю). Навіть, якщо і прибрехали трохи для красоти, то я не сильно буду заперечувати. Доча в мене їздить своїм Фіатом на шинах Нокіа - R. "Ерки" їй також сподобалися. Правда вони більше на снігу і льоді виграють (для того такі і пропонував їй). Коли вона міняла шини на зимові, то казала, що з такими "ерками" більшість тоді приїхало машин. |
||||||||||||||||||||||||
29.01.2009, 11:03 | #118 |
Сьогодні дочекався льоду. І сильної снігової каші. Зранку півгодини на стоянці відчищав Сонату від снігу і льоду. На дорозі - каток. Тепер при старті на льоді іноді трохи пробуксовує а якщо лід - під одним колесом, то і в сторону може злегка повести. Правда - швидкість невелика, можна виправити. Тому стартував на світофорах акуратно. А вже на середній швидкості досить надійно їде навіть по такій дорозі. На одному перехресті якийсь придурок на Галанті з лівого ряду (з якого там тільки повертають наліво) тупо вирішив влізти в правий ряд, де я їхав. Прямо переді мною. Вліз (хоч я йому і сигналив). Добре, що я встиг притормозити і ззаду ще місце трохи було за мною. Потім той кадр так і погнав "шахматним способом" лавіруючи по 2-х рядах. Так що навіть при екстренному тормозінні в таких "екстремальних" умовах Гудьіри Ігл Ультрагріп дають деякий запас впевненості. Тьфу-тьфу-тьфу.
|
|
Последний раз редактировалось Sonator; 29.01.2009 в 11:11. |
|
29.01.2009, 11:14 | #119 |
Sonator Заведи бортжурнал
|
|