03.08.2010, 05:43 | #111 |
Re: Хюндай-Моторз на Новоконстантиновской
|
|
|
|
03.08.2010, 05:50 | #112 |
|
|
03.08.2010, 10:33 | #113 |
Брал свою машинку на НК в октябре прошлого года - договор купли-продажи выдавали на руки. Так шо - пусть не гонят |
|
03.08.2010, 13:09 | #114 |
Звонил только что в салон. Сказали: "Если вам надо, то мы сделаем, только зачем он вам нужен, т.к. машина уже стоит на учете". Кому нибудь он хоть раз пригодился?
|
|
13.03.2011, 12:59 | #115 |
Я там свого акцента брав 05.2009 р. Про "сервіс" ми з жінкою в книзі скарг свої враження залишили (хоч думаю там вони залишаться без уваги). Менеджер не компетентний і неуважний! Ми домовились, що на машинку захист двигуна поставлять і сигналізацію. Прийшли забирати, а нас, як завжди, просять почекати буцімто для підготовки машини (невже неможна було підготувати заздалегідь, час нашого візиту було призначено тим же менеджером, який по тел. сказав, що машина готова!?). Після 3 год!!!! очікування виходить менеджер і урочисто віддає нам документи, ключі. Я не побачив брелка сигналізації, перепитав, а він з очима барана мені заявляє, що ми не замовляли!!!! І нам знову довелось переносити наш візит....Таке враження від цього салону))))
|
|
15.03.2011, 00:52 | #116 |
Питання з приводу договору - чи потрібен він для чогось? Бо мені реально не дуже подобається текст - перед новим роком попросив в одному салоні почитати примірник - там багато неприємних і незрозумілих мені речей написано. Те що записав:
- в п. 4.7. йдеться про термін безкоштовного усунення несправності, що відраховується з дати отримання запчастин (а потім, в кінці сервісної книжки йдеться про граничний термін ремонту 45 днів з дати початку ремонту) - 8.2. спірні питання по договору вирішує Третейський суд при корпорації "Богдан"? Ще була якась фігня, але не записав і забув. У мене склалось враження, що цей договір навпаки обмежує мої права. Що думаєте? Eney Можеш написати як звуть продавця - щоб знати з ким я маю справу? Можна в приват. |
|
21.03.2011, 23:14 | #117 |
Так, продавця звати Вадим Невінчаний (ім’я по пам’яті, а прізвище його на акті та на рахунках). Мене більше всього обурювало недбальство, а також те, що прийшов викласти гроші за товар, а менеджери продати компетентно не взмозі...
|
|
22.03.2011, 13:49 | #118 |
Свою брал у них в прошлом году - ситуация с менеджерами не особо изменилась. Менеджер был абсолютно не в курсе какие акции у них сейчас проходят и на что распространяются, кроме того постоянно отвлекался на других клиентов (это при том, что я уже внес аванс и мы оформляли документы). Менеджера звали Алексей, фамилию не помню. Хотя позже по телефону общался с другим их Алексеем - мне он показался поадекватнее. Но это все субъективно - нужно ехать самому общаться.
|
|