|
Результаты опроса: Чи будете брати участь в акції? | |||
Так, буду грошима. | 1 | 7.69% | |
Так, допоможу у розвозці груп. | 3 | 23.08% | |
Так, допоможу і грошима і в розвозці груп. | 6 | 46.15% | |
Ні, на жаль цього року не вийде. | 3 | 23.08% | |
Голосовавшие: 13. Вы ещё не голосовали в этом опросе |
|
Опции темы |
Скажи форуму спасибо :))
|
|
21.11.2008, 22:30 | #92 |
Миколай про тебе не забуде
В цій темі пишемо по суті: про бажання прийняти участь і коли хто може це зробити.
Також у цьому пості буду дублювати новини. При потребі мій тел 8050 677 7517, Віталій. Отож є нова інформація від Христі: потрібна наша допомога на 18 грудня 16:00 – Рясне 1 16:00- Рясне 2 16:20 – район Б.Хмельницького 16:20 – Левандівка 16:40 – Б. Хмельницького 16:40 - Сихів 17:30 – Чорновола 17:00 - Шевченківський (Донецька) 17:00 - Сихів 17:00 – акція!!!(по місту) розклад на 19.12 ще формується Отож - 10 авто на 18 грудня (мало ймовірно, що хтось встигне вернутись з Рясного на 2 ходку). Зголошуємось! Список учасників на 18.12 1. Корвін 2. Alex K 3. Nikolas 4. Dobrik 5. ArtemL 6. Paprik 7. Miclem отож - ще мінімум 3 авто!!! ... і Stepan - підтверджуєте участь? Місце розташування - фабрика тепер знаходиться біля вулиці Гвардійської (якщо їхати по Гвардійській від монументу - їдемо прямо не повертаючи направо - друга брама після перехрестку зліва, висить банер фабрики) |
|
На наших дорогах только один запрещающий знак. Это полосатый бетонный блок. Все остальные знаки предупреждающие Последний раз редактировалось korvin; 17.12.2008 в 16:55. |
|
21.11.2008, 22:41 | #93 |
Святий Миколай мандрує Україною
Боюсь работа не позволит присутствовать, а финансово помогу.
|
|
22.11.2008, 12:55 | #95 |
Ответ: Святий Миколай мандрує Україною
Згоден покатати волонтерів при умові що виконаються наступні умови на вищезгадані дні
1. Моя соната буде в мене (її можуть на той час забрати для ремонту на СТО) 2 Мене не завантажать роботою по горло знову ж таки на ці дні Точну відповідь буду знати за два три дні до старту акції |
|
24.11.2008, 13:16 | #96 |
Присоединюсь..как и в прошлом году..
|
|
27.11.2008, 15:56 | #97 |
Всім привіт, сьогодні зареєструвався після довгої відсутності, щоб створити відповідну тему, але бачу, що це вже зроблено, і це не може не радувати
По суті, вчора написала Олена, допомога цього року теж реально потрібна. Цього року приміщення для фабрики (основне місце куди звозять товар, пакують подарунки і 18-19 числа звідки треба розвозити волонтерів з подарунками) перенесли на вул. Остроградських, там є школа-інтернат, і їм виділили 1-й поверх. Чим ми можем допомогти з нашої сторони і в чому вони зацікавлені: 1) фінансова допомога, це фактично нам треба зібрати кошти хто скільки бажає і яку має можливість, і передати Олені до 10-го числа (бажано). Якщо Вам потрібно відповідний лист від них, як для фірми, це вони можуть зробити без проблем; 2) допомогти розвозити волонтерів з подарунками 18-19 числа, їй треба сказати приблизну кількість машин, на що вона може розраховувати; 3) починаючи з 10-го числа - допомогти з закупівлею необхідних товарів для подарунків, наприклад з'їздити в Метро, як було минулого року, і т.д. Тобто тут теж треба знати хто і коли зможе; Виберіть когось одного, кому в особисті скиньте свої контакти (мобільний), і в які дні з 10 по 19 грудня маєте можливість допомогти. Далі цей список передамо Олені. Бажано це зробити до тижня часу. Можете висилати мені. |
|
01.12.2008, 12:30 | #98 |
можу прийняти участь в транспортуванні. чекаю конкретних вказівок
|
|
01.12.2008, 14:44 | #99 |
Зі всіх бажаючих поки тільки Паприк відписав щось конкретніше. Трошки треба більш активніше, а то часу не так вже й багато. Крім фінансів, більше цікавить можливість участі в двох етапах: 1) з 10 по 18 при потребі поїхати щось закупити; 2) з 18 по 19 розвозити самих волонтерів. Поки на рахунок участі з в першому етапі взагалі ніхто не відписав.
|
|
01.12.2008, 21:44 | #100 | |||||||||||||||||||||||
ArtemL, Miclem,korvin, marik, Nikolas, RST, Stepan, Паприк
люди відписались в даній темі(див голосувалку) виклади дату і місце збору. хто зможе\хоче-приїде. на скільки я зрозумів народ виявив бажання волонтерів розвозити 18-19 числа. особисто я можу 10,14 або 17 |
||||||||||||||||||||||||
Последний раз редактировалось RST; 01.12.2008 в 21:53. |
||||||||||||||||||||||||