02.06.2009, 13:28 | #91 |
Re: Ответ: Банки которым нельзя доверять
|
|
|
|
02.06.2009, 13:57 | #92 | |||||||||||||||||||||||
+ Ведь ВР приняла закон которым запрещает уменьшать проценты по кредитам (внесены изменения в 1060 ст. ГК и 55 ст. Закона про банки и банковскою деятельность) У нас ведь страна непуганых идиот - сначала примут закон, а потом не знают куда его деть... |
||||||||||||||||||||||||
02.06.2009, 14:26 | #93 |
Re: Банки которым нельзя доверять
Думаю реальним інструментом, який зможе вплинути на ціну кредитних ресурсів буде залучення довгострокових недорогих інвестиційних ресурсів із-за кордону, проте поки у нас політична (в першу чергу) криза, мало хто із сильних гравців Заходу захоче вливати кошти з такими ризиками...
|
|
02.06.2009, 14:46 | #94 | |||||||||||||||||||||||
Ой, краще вони б і не вливали... Як нам подобається це слово інвестиції (пане Олеже, Ви тут ні до чого, і Вас не маю ні якого наміру образити), але це просто відстрочення проблеми (у наших реаліях) на майбутнє залучені кошти доведеться повертати і знов виникнуть проблеми...А потім знов будемо шукати інвестиції щоб розрахуватись за минулі, але вже у більших розмірах і з більшими сплати за користування відповідно... Єдиний вихід це підйом власної економіки, яка буде "снабжать" фін. установи ресурсами для видачі кредитів тощо... це так наболіло |
||||||||||||||||||||||||
02.06.2009, 17:00 | #95 |
Внутрішній ринок немає таких ресурсів, щоб активізувати банківську сферу. Потрібно вливати кошти в банківську сферу за із-за кордону за пільговими умовами та спрямовувати їх за спеціальними програмами в розвиток важкої промисловості, аграрного комплексу, малого та середнього бізнесу...цим і наповнювати бюджет (без тіньових схем)...і робити хороші відсотки по кредитам і для ф.о. Відповідно і страховий ринок зарухається..депозитні ставки знизяться, проте стабільність та надійність підвищаться. Проте є одна проблема - з ким в нашій державі про такі програми домовлятись?
|
|
02.06.2009, 17:40 | #96 |
|
|
05.06.2009, 23:30 | #97 | |||||||||||||||||||||||
Я помню. Про сотрудника банка в сих рядах. Лично я никакого отношения к "этим деньгами не имею" - с "другими деньгами" у меня отношения с названным банком только положительные! (пока?) С другой стороны, некто Ви-Эй-Би-Лизинг меня успешно проигнорировал - так что я так понимаю: банк - контора большая - всякое разное может твориться на разных ее концах. ЗЫ: а вышеупомянутые отзывы нелестные найдены были в интернете - какое-то место, где много-много отзывов о всяких банках - что-то вроде того. За что купил - за то и продаю - сам ничего не выдумываю! |
||||||||||||||||||||||||
05.06.2009, 23:32 | #98 |
|
|
01.09.2009, 17:05 | #99 |
Не знаю, кому не доверять)) Знаю кому можно доверять. Работаю с Укрсибом еще з того времени, как он не был французским и скажу, что в последние три года, когда вошли BNPP, банк работает все лучше и лучше. Зимой и весной он отдавал без вопросов депозиты и судя по последним новостям о банке, ситуация у них будет только улучшаться. Да и вообще, у банков сейчас дела лучше пойдут - в июне же уже выросли объемы депозитов и кредитов. Хорошо бы, чтобы эта тенденция продлилась)
|
|