19.09.2009, 19:14 | #91 |
Re: Флуділко :Р
Не дай бог звісно !!!
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
14.11.2009, 20:24 | #92 |
Льова був помічений на форумі але він продовжує відмовчуватися
Народ шозамолчанка? Де всі? |
|
14.11.2009, 23:38 | #94 |
Ну да, ну да...
|
|
18.11.2009, 20:43 | #96 |
Не хочу создавать новую тему, напишу здесь. Форумчане полным ходом чипуют свои машинки, и у всех восторженные отзывы, может и нас бы собралось человек 5-6 желающих чипануться и мы бы пригласили к себе Михаила (Romik). Можна бы и с Хмельницком состыковаться и туда подьехать, если там желающих будет больше. Как вы на это смотрите??
|
|
20.11.2009, 23:44 | #99 |
Я пас. Мені моєї дурі під капотом вистачає як для Кам'янця. А от повний привід і збільшений кліренс мені б не завадив.
Замахався я вже їздити на рибалку під акомпонемент тряскоскрипів злоє....чого жигуля мого товариша. Хочу на своєму авто калампоцати по багнюці! Замість P.S. цитулька: Чим кручє джип тим дальше йти за трактором! |
|
20.11.2009, 23:47 | #100 |
До речі. Я декілька місяців назад також начитався всякої дряні, що пишуть в нас на форумі і загорівся чіповкою. Мав розмову із одним знайомим мотористом. Так от, він не міг зрозуміти для чого чіпувати бензинові атмосферники. Від них вагомого приросту без шкоди двигуну чекати дарма. Для старого дизеля ще варіант або старого карбюратора. Коротше фтопку цю ідею.
|
|