04.03.2011, 12:19 | #91 | |||||||||||||||||||||||
Re: Матрас уходит на покой?
На ньому немає трьох магічних літер. Суть VDA, у тому що ця методика викидає всякі скоси, ямки і т.п.. Те що на малюку зверху - не VDA об'єм під шторкою. От ще один гарний лінк (з малюнком): http://www.peugeot-308.com/pdf/CT_VP08B_308.pdf До речі, ти сам його знайшов минулого разу. Єдине, що тут можна відмітити, це те, що десь корейці таки підмахлювали - оскільки згідно реальних замірів багажник Venga приблизно такий самий як і у типового C-класу (може трошки більший або трошки менший). Але він однозначно кращий, бо: - є переставна поличка - можна посунути сидіння вперед - можна зменшити нахил спинки - задні сидіння розкладаються одним рухом в горизонтальну поверхню, не потрібно нічого робити з сидушками (а тим більше знімати їх). |
||||||||||||||||||||||||
Скажи форуму спасибо :))
|
|
04.03.2011, 12:23 | #92 |
|
|
04.03.2011, 12:26 | #93 |
|
|
04.03.2011, 12:36 | #94 |
|
|
............................................................ Последний раз редактировалось **ACC*CR**; 04.03.2011 в 12:40. |
|
04.03.2011, 14:15 | #95 | |||||||||||||||||||||||
Новее? Таки да! Свежее и практичнее? Ну... 308-му в вину можно поставить только то, что у romadone - хетч, а не универсал. В остальном по вопросам "свежее и практичнее" - извините, мягко говоря "не в тему". ЗЫ: да-да, зеркала на ножках - это некошерно! |
||||||||||||||||||||||||
04.03.2011, 14:24 | #96 |
Такі да, таки пидмахлювали. І загальна довжина машини тут теж починає грати роль: у мене задни сидіння посуваються вперед на 16 см і прі цьому все одно туди можна сісти і навіть сидіти: я пробував! А от Венгу я дивився на виставці - то там такі да, функція є, але тоді вже краще скласти сидіння взагалі, бо "зайві літри" можна "нарахувати", а от "зайві" 20 см. довжини - навряд. А так у якості наступника "Матрасика" - машинка що треба! А "Матрасик" зроблено ж на базі Гетцу - тут таки "чесний Б-клас" - теж ні відняти, ні додати. |
|
04.03.2011, 14:33 | #97 |
|
|
04.03.2011, 14:39 | #98 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Коли я міряв, то максимальний зсув сидіння не створював для мене дискомфорту, окрім одного моменту - важко виходити і заходити на задній ряд.
Не буду сперечатись, тому що в залізі не шарю, але як мені відомо, Matrix (а нині і Venga/ix20) побудовані на базі Elantra (про це говорить хоча б колісна база). В Австралії його навіть продавали під назвою Hyundai Elantra Lavita. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
04.03.2011, 15:23 | #99 | |||||||||||||||||||||||
Такі да, таки пидмахлювали. І загальна довжина машини тут теж починає грати роль: у мене задни сидіння посуваються вперед на 16 см і прі цьому все одно туди можна сісти і навіть сидіти: я пробував! А от Венгу я дивився на виставці - то там такі да, функція є, але тоді вже краще скласти сидіння взагалі, бо "зайві літри" можна "нарахувати", а от "зайві" 20 см. довжини - навряд. А так у якості наступника "Матрасика" - машинка що треба! А "Матрасик" зроблено ж на базі Гетцу - тут таки "чесний Б-клас" - теж ні відняти, ні додати. |
||||||||||||||||||||||||
04.03.2011, 15:40 | #100 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Я вид цієї фічі отрімав єдину вигоду - на яку, правда, і розраховував: тепер у багажнік влазить повний комплект власних коліс.
А я правда! Навіть колеса однакові! |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||