Скажи форуму спасибо :))
|
|
03.10.2009, 19:56 | #92 |
Re: Поздравления именинников или Хепи бёздей ту ю
Серега, присоединяюсь к поздравлениям!!!! Хороших тебе учеников.
|
|
13.10.2009, 19:21 | #93 |
Всем привет !!!!
Мне очень жаль дорогие мои и стыдно за всех нас , что мы тока фафакаем и в этом наш прогресс развития клуба , мы совесм подзабыли что у нас есть одноклубники, пусть даже редко приезжающие (есть активные и есть пасивные, и есть стечения обстоятельств, так и я пропаду больше чем на неделю никто и не вспомнит ), но мы есть и ДР у нас есть. 5 октября, если я не ошибаюсь, было ДР у Александра (он же Хохол) Саня прости Пусть позно, но от всей души Фарта и Удачи, Благополучия, Любви, пусть дочь радует отца |
|
14.10.2009, 23:03 | #94 |
Стыдно, очень стыдно.
Присоединяюсь к поздравлениям. Всего самого хорошего. Ни гвоздя ни жезла. |
|
26.10.2009, 01:54 | #95 |
Всех с праздником автомобилиста!!!!!! Зеленой волны, ГАИшников добрых, ровных дорог, надежного железного коня и как говорят летчики: Количество взлетов и посадок должно равняться. Так и всем нам выездов с гаражей и стоянок должно равняться с заездом в гаражи и стоянки.
|
|
16.11.2009, 00:24 | #96 |
Дорогие мои одноклубники, просматривая свои записи по Вашим ДР, я убедилась что есть одна неувязка у меня не все есть даты , а тобто Игоря Певцова и Максима, это касается и новеньких . Убедительная просьба мне или Сержу в личку скиньте плиззззззззз. На сегодня выяснилось что по своей девичье памяти я совсем забыла про Серджио. Я исправлюсь
|
|
06.12.2009, 22:34 | #97 |
Панове!!! 6 грудня День Збройних Сил України.
Вітаю тих, хто стояв на захисті нашої Вітчизни. Бажаю богатирського здоров’я та звершення всіх Ваших мрій та побажань. Слава Україні!!! |
|
19.12.2009, 15:31 | #98 |
Тук-тук-тук! Я Миколай!
Привітаннячко тримай: Ти побільше посміхайся і шалено закохайся! Нехай поруч будуть друзі і побільше їжі в пузі!!! А ще посмішки повсюди, де заглянеш там і буде, щастя також там знайдеш, знай що ти непропадеш))) Веселись, гульбань радій, стань поближче до всіх мрій. З гальм зніми своє буття і відчуй весь смак життя ВІТАЮ ВСІХ!!!!! |
|
19.12.2009, 16:09 | #99 |
Так! І від мене всіх зі святом Дня Святого Миколая.
Він же Санта-Клаус, він же Микулаш, він же Чудотворець. Чудотворець — святий, якого християнський світ не перестає любити майже дві тисячі років. Це він у ніч з 18 на 19 грудня приходить в оселі, де живуть діти, нечутно приходить і так само нечутно кладе переважно під подушки, а іноді у черевички сплячої малечі жадані дарунки. А ми, дорослі, вітаємо один одного зі святом… Хоча і нам дорослим іноді «перепадає» невеличкий презент. У вигляді «смс» поздоровлення на форумі. А я сьогодні з під подушки дістав плитку шоколаду. Хм! Як в дитинстві. |
|
23.12.2009, 14:18 | #100 |
До Нового Року ще майже тиждень. Але щоб не було пізно та щоб не забути в передноворічних турботах вважаю що вже пора. Пора!!!
Шановні одноклубники! Прийміть від нашого екіпажу сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Напередодні новорічних свят хочемо побажати, щоб у кожну Вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичу Вам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Бажаю гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача! |
|
Последний раз редактировалось piterpen; 23.12.2009 в 17:05. Причина: Відкритку забув… |
|