13.04.2009, 00:02 | #91 |
Ответ: ДОСТАЛ светлый салон!!!
Купив звичайний офісний ковролін темно-сірого кольору на резиновій основі. Вирізав по формі днища і застелив (130 грн.). Зверху кинув резинові також темно - сірі (але трохи світліші за ковролін) коврики (150 грн.). Коврики купляв універсальні, окремі вигини вирізаються по формі, доволі непогано підійшли. У офіціалів купив чорні з темно-сірим чохли типу "фірменні" з вишитими написами "хюндай". Вцілому вроді непогані. Як результат вигляд набагато кращий, ніж "по умолчанию": чорні чохли, темно - сірий низ, двері і торпедо наполовину світло - сірі (внизу) з чорним (верх). Крім того майже не маститься. Можу виложити фото.
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
13.04.2009, 00:13 | #92 |
Ответ: ДОСТАЛ светлый салон!!!
Аналогічно поступив і я. Щоправда своїми "універсалами" я не надто задоволений. Але! Сусід побачивши мої приготування сказав що фігня то все. Або залишай гумові килимки або ковролін. Додаткова прослойка буде викликати виникнення додаткової вологи під килимками. Впринципі він правий та ще й має великий автомобільний досвід (все життя працює завгаром на водоенергочогосьтамзбуті). Але я поки ще не вирішив що залишити. Фірмові килимки (ті що продаються в салонах УАХ) теж не справляють враження з точки зору практичності - не у змінному ж взутті в машину сідати (моя дуже часто блукає по бездоріжжям разом зі мною і моїм взуттям, тому я б замахався текстиль кожного разу чистити, а гума - саме воно!).
В АТЛі купляється гель Дохтур Вакс який дуже гарно відчищає будь-який пластик навіть пористий. http://catalog.autodela.ru/article/view/2144 |
|
Последний раз редактировалось alexwizard; 13.04.2009 в 00:22. |
|
23.04.2009, 20:42 | #93 |
Re: ДОСТАЛ светлый салон!!!
CONTROLER выложи фотки плиз
|
|
24.04.2009, 14:28 | #94 | |||||||||||||||||||||||
Re: Ответ: ДОСТАЛ светлый салон!!!
Ещё можно этот ковролин отнести там где ковры продают, они оверложат края за 40грн, тогда вообще как фирменные коврики получается... |
||||||||||||||||||||||||
26.04.2009, 21:52 | #95 |
Раз пошла такая пьянка и я похвалюсь своими идеями.
Накладки взяты за пиво на СТО, они когда клеят железные то эти просто выбрасывают . Поклеены на 2-хсторонний скотч. |
|
26.04.2009, 22:11 | #96 |
Хм.. мне сколько раз на мойке чистили салон - все равно пятна..
Взял мощный пылесос без насадки, стало чистее чистого Там где ваще жестяк - пшикал химией чуток. |
|
26.04.2009, 22:39 | #97 |
sanjk, Заднию надо было чуть дальше клеить, в сторону богажника...
|
|
27.04.2009, 01:33 | #99 |
Пластик класно чиститься звичайним Містером мускулом для скла+ганчірка, який я завжди вожу з собою і не потрібно всякої хімії купувати, а ковролін почистив миючим порохотягом з додавання Ванішу. Все як нове, от тільки де-які пасажири попадаються неохайні.... Сидіння добре чистяться мікрофіброю(купив собі набір з 4-ох ганчірок для різних покриттів)....
|
|
06.05.2009, 02:28 | #100 | |||||||||||||||||||||||
не поступили ещо? З.Ы. как вариант обтянуть детали,которые подвергнуты риску быть запачкаными или поцарапаными обувью-винилом,которым пользуются автозвуковики для обтяжки подиумов и т.д есть варианты по фактуре похожие на пластик,можна и чорного цвета использовать,можна и под цвет салона,кожзам впринцыпе за щот того что он эластичнее пластика,будет более износоустойчивей,да и вытирать его просто... |
||||||||||||||||||||||||