31.01.2022, 13:08 | #1 |
Датчик дождя
Добрый день, при покупке машины хозяйка говорила что в машине присутствует датчик дождя и сенсор света.
Сенсор света действительно установлен и работает, на переключателе есть режим авто. На ручке переключения дворников положения авто нет, и я не нашел сам датчик, на торпеде стоит 2ва датчика круглых, но я подозреваю что это на свет. Подскажите где должен находится датчик дождя и как он включается. |
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
31.01.2022, 16:31 | #2 |
|
|
31.01.2022, 16:46 | #3 |
В мене така ж комплектація і рік датчика дощу по вінкоду немає намагався свого часу вияснити то дійшолв висновку що в комплектації NAVI датчика дощу немає принаймні в 2011 рв. і так на ручці перемикачі має бути режим "авто" а його немає ручка перемикач в мене рідна ніхто туди не лазив.
|
|
31.01.2022, 17:23 | #4 |
А доставть самому реально, может есть у кого-то опыт и список нужных запчастей?
|
|
31.01.2022, 21:43 | #5 |
Звісно що реально! Потрібен сам датчик (лінза плата кожух ) проводка - ("коса"під датчик дощу) підкермовий перемикач з режимом авто і реле датчика дощу , існують звіти про доустановку такої опції я для себе тему закрив бо мав дві машини з Д/Д і сказати що це дуже корисна опція особисто я не можу от підігрів керма це дійсно корисна штука і я його собі доукомплетував.
|
|