|
Регистрация | Правила | Пользователи | Социальные группы | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
|
Опции темы |
28.12.2012, 01:20 | #1 |
Дорога Житомир-Біла Церква
Доброго вечора! Прошу поради в першу чергу у місцевих. Періодично доводиться їздити з Тернополя в Білу Церкву, до зими їздив дорогою Кременець- Біла Церква, не супер дорога, проте не завантажена. Довелось їхати в минулу суботу знову. У звязку із снігопадами, поїхав через Хмельницький, Вінницю, потім по житомирській трасі до Комсомольського, а там повернув на Білу Церкву. Відразу побачив, що дорога пропала. Між Козятином і Сквирою почався хаос, я думав машина розсипеться, я їхав 40 км 2 години. Жах!!!! Такого я ще просто не бачив. Дорога уся у льодяних горбах і нерівностях. Назад я вже аж ніяк не хотів їхати тією дорогою. Спочатку думав зі Сквири через Попільню поїхати на Житомир, але враховуючи рівнозначність цих доріг місцевому значенню, я не ризикнув. Зробив великий гак - Біла Церква, Київ, Житомир, Рівне, Тернопіль. Власне питання стосовно стану дороги Житомир- Попільня-Сквира в порівнянні з Козятин- Сквира, особливо у зимовий період. Буду вдячний за пораду.
|
|
Скажи форуму спасибо :))
|
|
14.01.2013, 23:47 | #3 |
Re: Дорога Житомир-Біла Церква
Товариші форумчани!!! У ці вихідні потрібно їхати у Білу Церкву, зорієнтуйте по стану доріг Козятин-Біла Церква та Житомир-Біла церква. Буду дуже вдячний за допомогу.
|
|