![]() |
#1 |
![]()
Народ, ні з того ні з сього магнітола в сонаті нф (див вкладення) перестала працювати, тобто не включається, не викидає сідюх, екран не світить і радіо відповідно не працює теж. На стікері зверху пише 96185-3к200. Дивилися на сервісі запобіжники зовнішні - ніби всі цілі. В чім може бути проблема, хто стикався? Може хто мастра совісного у Львові підкаже?
|
|
![]() |
![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Та вроді виходить що нема тої гарантії - перше ТО робилося руцями не на сервісі (заміна масла + фільтр). Чи там гарантія окремо мотор, окремо ходова і окремо електрика?
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
Ок, з гарантії ти злетів, як виявилось - дарма.
По перше - магнітофон витягнутий чи стоїть на авто? Якщо знятий - дивимся чи є запобіжник на самому магнітофоні, перевіряємо його справність і пробуємо подати 12В на вхід (гірше вже не зробиш). Напругу краще брати з любого БЖ (хоч з 8 пальчиків - на старт вистачить) який видає 12В 1А - без колонок потужності для запуску має бути достатньо. Якщо не запуститься - шукай майстра, сам більше нічого не зробиш. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]()
Маг вже витягнутий. Майстра шукаю
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() у меня на туксоне перестала работать магнитола - помогла замена предохранителя, с левой стороны, как дверь открываешь, на торпеде, где обдув стекла, снимается панелька и там куча предохранителей.... но это на тушкане... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]()
crashboombang, а викласти фото ззаду?
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
Ось додав дві фотки. Ніби нема там запобіжників видимих. Хіба всередині.
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]()
Вполне возможно что внутри на плате стоит термопредохранитель, который и сработал, защищая музон от перегрева. Если простых навыков в електронике нету - лучше обратиться к спецу. На внешний вид они бывают разные, например такие:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]()
У меня на тушкане тоже сгорела магнитола (через 5 месяцев).Предложили поменять через месяц по гарантии на очень древний Панасоник (замена модели по гарантии должна быть не дороже чем за 2000грн?). На сервисе сказали что Хундаевская родная магнитола идет только вместе с машиной и не может поставлятся как запчасть так как она не сертифицирована в Украине. Я с ними не стал спорить так как я уже приобрел сам медиацентр и установил не на сервисе. Короче мы поняли друг друга что у обоих рыльце в пушку, ну и я молча взял у них под мышку Панасоник и ушел. Это я к тому что у них может головная боль с заменой Вашей магнитолы, а она все таки на гарантии...
|
|
![]() |
![]() |
Метки |
96185, sonata, магнитола, соната |