|
Регистрация | Правила | Пользователи | Социальные группы | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#41 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#44 |
![]()
Hard_Man, іх ставили раніше на все підряд (в Росії і досі всі тушкани на Ханкуках). сірі Тушкани доречі приганяють на цій резині. в мене стояла Ханкук 215/65. резина як резина. їздив 160 - все ОК. ями, горби - витримала все достойно. жодної грижі, інших дефектів теж немає. звичайно на бездоріжжі як корова на ковзанах (г..но повне) а на асфальті начебто нормальна
пройшла 35 000. зараз скинув, поставив іншу (goodyear wrangler 245/70/15) але запас ще тисяч на 5-7 залишився літом може докатаю її |
|
Последний раз редактировалось zwichter; 16.12.2008 в 00:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]()
кто-то разобрался с метками на резине и на дисках когда брал новую машину?!
на передних колесах метки совпадают а именно если провести диаметр от нипеля по метки диска и резины совпадают! на задних колесах такого почему нет... по-первых на резине 2 метки и они не совпадают с дисковой... так же растояние этих меток от нипеля ровно четверть круга колеса... кто решил эту головоломку?! или это я такой валянок... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||||||||||||||||||
![]()
які саме? фото, будь ласка. чи це не про ті мітки на гумі, що вказують на індикатор зносу? так вони і не повинні ні з чим співпадати...
якщо мова йде про кольорові точки, то є така інформація:
|
||||||||||||||||||||
![]() Последний раз редактировалось Olexa; 16.11.2009 в 15:32. |
||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]()
Olexa, думаю вы сможете мне дать ответ на мой вопрос!
как только сфотографию, сразу же выложу! Сфотографировать не получилось, нарисовал... ![]() причем данная композиция на всех машинах что я видел, но ответа никто дать не может... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]()
думаю, все просто.
теоретично (якщо диск ідеальної форми) найважча точка диску знаходиться у точці ніпеля. на практиці, особливо якщо це стосується штатних дисків, існує відхилення. тому, якщо вже є позначка на диску, то на розташування ніпеля можна не звертати уваги... |
|
![]() |
![]() |
#50 |
![]()
зі схеми, як я зрозумів, жовті точки диску співпадають з червоними точками шини (невелике відхилення на другому колесі несуттєве). тому все нормально.
|
|
![]() |
![]() |