![]() |
#341 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#342 |
![]()
Радий, що у вас все добре. Наша лікарня резервна, слава БОГУ покищо не працюєм в посиленому режимі, такщо ситуація зараз не гірше і це вже непогана ознака. А по інших лікарнях тяжко сказати когось виписують, а когось "виписують"
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#343 |
![]() Тфу - тфу теж добре, радий чути що у Вас теж все гаразд, тримайтесь ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
![]()
тишина.... а де всі? нема що сказати?
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
![]()
Що вже тут скажеш... Працюєм.
|
|
![]() |
![]() |
#346 |
![]()
Щось снігом не пахне...
![]() Уже всі лижи свої намастили,куртки купили,всіх вилікували,в ДЖипах гусениці змінили...Скільки ще чекати? Так і перехочеться.... ![]() Де у Вас розмішуеться виключатель - сніг/дощ,ясно/хмарно,жарко/холодно? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
![]()
Привіт. Ти матч між польшею і словаччиною дивився?, в польщі вже сніг іде, значить скоро і до нас добереться. А ти вже визначився: лижі чи сноуборд?
![]() |
|
![]() |
![]() |
#348 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
![]()
Шановні добродії !!! Есть не большая тема но вам может стоит задуматся и привнести свои коррективы. В общем суть вопроса - я конечно же тоже буду пробивать но вы если можете киньте конструктива (место + цена на чела+ удалённость от подъёмников + какая возможность принять толпу (человекомест)). Конечно же интересно вариант 1) цена - не новогодние праздники, 2) цена - новогодние праздники.
|
|
Последний раз редактировалось starvik; 23.11.2009 в 10:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |||||||||||||||||||||||
![]()
Я пока человек новый не че не скажу. Буду сам искать,жилья в горах много.Но если заказывать на праздники то уже сейчас. Условия впринципе везде нормальные,если Вы не берете люкс(там все понятно). Я весной приезжал в Яремчу,правда не сезон.Нашли в инете созвонились,приехали,приняли хорошо как и договаривались. Будут варианты отпишусь. ![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |