|
Регистрация | Правила | Пользователи | Социальные группы | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
Результаты опроса: Что же выбрать??? | |||
1,6 АКПП |
![]() ![]() ![]() ![]() |
44 | 31.65% |
1,6 МТ |
30 | 21.58% |
1,5 дизель |
70 | 50.36% |
Опрос с выбором нескольких вариантов ответа. Голосовавшие: 139. Вы ещё не голосовали в этом опросе |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#21 | |||||||||||||||||||||||
![]()
извиняюсь ![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() Скажи форуму спасибо :))
|
|
![]() |
#22 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Для города все таки предпочтительнее автомат. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]()
Питання: а чому всі говорять про комфорт від автомата в місті і при цьому забувають про "некомфорт" при обгонах(тупість режимів "кік-даун")???? Як на мене, то автомат комфортний тільки в парі з потужним двіглом від 2,5-3л... МТ все ж забезпечує кращий контроль динаміки розгону і гальмування автомобіля, а значить і безпеки....
А ще хочу нагадати, що бензин на оборотах "виє", а без них він просто не їде..., а дизель тихий на обертах і їде практично у всьому діапазоні обертів... Про економію в паливі я мовчу, ну і про потужність теж.... При виборі авто я шукав саме дизель(бо це сила), необов'язково на ньому літати, але бути впевненому в присутності тяги - це класно!!! ![]() Прошу мене не хаяти, образити нікого не хотів, просто висловив власну думку.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||||||||||||||||||||
![]()
+10000 ![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||||||||||||||||||||||
![]()
+1000 полностью согласен, особенно об автомате в паре с двигателем 2-х и больше обьемом. сколько не писал не мог так четко ответить, меня чуть "автоматисты" не заплевали. |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]()
Та без обид
![]() Просто 1.6 в кузове гешика или ацика на автомате пуляет дай боже, проверено опытом ![]() ![]() Повторюсь, сел с гешика 1.6 АКПП, на акцент 1.4 АКПП, действительно 1.4 мало, оно ревет на обгонах и нет нужного на трассе резкого ускорения ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |